Nie chodzę chwilowo na treningi ale wiem, że 05.06.04r odbędzie się Ogólnopolski Turniej Muay Thai na Fortach Bema, w hali zapaśniczej Legii. Godzina 12, cena biletów 10zł. Taką wiadomość dostałem i więcej szczegółów nie znam. Podejrzewam, że współorganizatorem może być Polski Związek Kickboxingu, ale to tylko moje prywatne przemyślenia :D
to i tak nikt nie odpowiedzial mi na pytanie muayfan dowiesz sie cos wiecej dla mnie ??
Jeszcze będzie czas by odpoczywać …
1085821472000
malandro
Wysłana - 29 maja 2004 13:58
Witam.Ma ktoś może info na temat tego turnieju bo bym chetnie wystartowal.Na jakiej stronce można to znalesc.Czemu nie naglasniaja takich imprez!!!!!Nikt o tym nie wie,wiec kto ma przyjechac?
"The spirit of thai boxing"
1085831895000
MuayFan
Wysłana - 29 maja 2004 14:06
Postaram się w poniedziałek dowiedzieć szczegółów.
Sawadee krap, Jedno jest pewne: jakikiekolwiek by to nie były zawody, eliminacje itp. to JEDYNE ZAWODY, które wyłaniają kadrę polski, która może startować na mistrzostwach europy czy świata MUAYTHAI to były zawody w Krakowie 22-23 maja 2004 oraganizowane przez POLSKIE ZRZESZENIE MUAYTHAI. Ktokolwiek, cokolwiek by nie próbował NAMIESZAĆ to i tak nie wyśle zawodników na mistrzostwa czy puchary europejskie i światowe. JEDYNYM CZŁONKIEM ŚWIATOWEJ FEDERACJI MUAYTHAI (AMATORSKIEJ - IFMA ORAZ PROFESJONALNEJ - WMC) ORAZ EURPEJSKIEJ FEDERACJI MUAYTHAI (EMF- AMATORSKA I PROFESJONALNA) JEST POLSKIE ZRZESZENIE MUAYTHAI. A PREZES PZM JEST CZŁONKIEM ZARZĄDU IFMA ORAZ WMC ZA ZASŁUGI W SZYBKIM ROZWOJU MUAYTHAI W POLSCE. Ale już tak jest, że jak ktoś (PZM) rozkręci coś (Muaythai) w Polsce, to chętnych (na dobrze rozwiniętą organizację) jest mnóstwo.... zaglądajcie na stronę internetową PZM można tam się dowiedzieć wszystko o właściwych wydarzeniach Muaythai w Polsce i nie tylko... Sawadee krap