Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Ektomorfik - im wiecej jesz tym wiecej spalasz

Theopij

Wysłana - 25 lutego 2010 20:53    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Zwiekszylem dosyc sporo wyniki silowe, ale niespecjalnie idzie mi masa.
Mam taki efekt, ze nawet jezeli jem 6 duzych posilkow to strasznie przyspiesza mi metabolizm. Wieczorem czuje sie wrecz pobudzony, strasznie szybko nastepuje trawienie i jestem glodny juz za 2 godziny.

Rano metabolizm troche zwalnia, ale jak zaczynam od rana jesc co 3 godziny to sie jakby rozkrecam i jestem wieczorem caly czas glodny, a waga stoi w miejscu. Jakby jedzenie przelatywalo przeze mnie.

Przy trzech posilkach nie ma takiego efektu, ale nie jestem w stanie dostarczyc tyle kalorii w 3 posilkach (nie zjem tyle na raz). Czy ktos spotkal sie z podobnym problemem ? Jak to rozwiazac.

177 cm wzrostu, 65 kg wagi. Cwicze treningiem Full Body. Staram sie co drugi dzien, ale czasem musze zrobic 2 dni przerwy na regeneracje.

Pozdrawiam
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 lutego 2010 21:20 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

misterjo

Wysłana - 25 lutego 2010 21:20    Edytuj Cytuj
Wklej dietę jak możesz to zobaczymy może w niej tkwi błąd. Jeżeli masa nie idzie w ogóle to najlepiej jest podnosić węgle i czekać na efekty

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 26 lutego 2010 17:04    Edytuj Cytuj
Zwiekszaj kcal. Nie ma takiej mozliwosc zeby masa nie ruszyla przy odpowiedniej ilosci kcal w diecie. Zwroc tez uwage na trening, czasami u ekto zbyt duze ciezary w stosunku do mozliwosci utrudniaja budowe masy miesniowej.

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ektomorfik - im wiecej jesz tym wiecej spalasz

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.