Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Wysłana - 12 listopada 2004 10:00 Przeniesiony przez kanarek z działu 'Odżywki, Suplementy'.
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
witam, czy jak jestem na diecie tluszczowej i cyklu efka +kofeina czy jest sens dozucic do tego kreatyne? bo czytalem wiele ze kofeina niszczy dzialanie kretki a efka dziala podobnie czy nie?
Zmieniony przez - iu-666 w dniu 2004-11-12 10:44:15
dobrze wyczytales kofeina i krea sie wzajemnie wykluczaja poza tym zdecyduj sie jaki masz cel - masa czy rzezba
...raz na worku, raz na sztandze, walcz walcz walcz Ty walczysz ja walczę... www.therainforestsite.com ratuj lasy tropikalne
1100255296000
iu-666
Wysłana - 12 listopada 2004 11:57
no teraz jeszcze jakes 3kg redukcji bo juz ladnie schudlem ale kosztem miesni mysle bo mi lapa maleje z 34.5cm na 32 juz spadla =d a cel co mialem juz sie realzuje i teraz mysle nad masą i zaczonc brac kredke ale bez kofeiny to trening jakis mozolny sie wydaje nie wiem sam poradzcie cos
dokladnie poczytajcie to co wam Qart wkleil bo kreatyna i kofeina sie wykluczająo prawda ale jezeli bieze sie w odpowiednich dostępach to nic sie nie dzileje !
CHIQUITAS DE LOS SANTOS
na redukcji nowy płyn Pur pomoże Ci wygrać w walce z tłuszczem
Nie masa a estetyka sie liczy !
1100268075000
v3gas ZASŁUŻONY
Wysłana - 12 listopada 2004 16:31
jak najbardziej dodaj kreatyne /3g..przed treningiem/
1100273481000
Marijo
Wysłana - 12 listopada 2004 17:48
Tak jak panowie experci wcześniej się wypowiedzieli, tak i ja sie do tego dołączam. Absolutnie kofeina nie wyklucza kretki pod warunkiem, że bierzemy ja w odstępach czasu i nie sa to dawki rzędu 1000mg jednorazowo (po tylu to już chyba serduch wyskoczy)
1100278137000
Cartman21
Wysłana - 12 listopada 2004 21:04
nie zapomnij o piciu duzej ilosci wody,poloczenie super!