Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 11155 razy
słowa kluczowe: effaclar 
Autor

EFFACLAR K

Dexak

Wysłana - 20 kwietnia 2005 15:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

hej, mam pytanie na temat kosmetyku effaclar k. Czy moze ktoś go uzywał, jesli tak to jakie przyniosł efekty? i czy nie wysusza skory?

Chłop potęgą jest i basta.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 kwietnia 2005 15:54 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

bienias

Wysłana - 20 kwietnia 2005 15:54    Edytuj Cytuj
używałem i powiem szczerze ze za tą cene z czystym sumieniem polece tez zalezy na jaką cere dokładnie czy mocno syfiatą czy tak lightowo SVR lysanel na mocno Activ a na lightową Mat...Ale ogólnie Effaclar jest wporządku i daje naprawde dobre zmatowienie skóry jednak jako pomoc do syfków lepszy wydaje sie być SVR...pozdro

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

SFD

Wysłana - 04 listopada 2005 13:31    Edytuj Cytuj
a jak chodze na solar moge uzywac tego effaclar czy raczej nie?

bienias

Wysłana - 04 listopada 2005 19:50    Edytuj Cytuj
jest w przeciwskazaniach solarka ... ale 1x na tyga wg mnie mozna bo ja tak chodziłem :&gt; i nic złego nie było tylko chodziłem wieczorem i potem plamy miałem rano sie budziłem i wszystko było sii... moze uczulenie jakies wywołac albo reakcje ... ale dla poprawnego działania lepiej nie :&gt;

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

betris3

Wysłana - 02 czerwca 2007 16:44    Edytuj Cytuj
Ten krem jest swietny na cere , ktora ma problem glownie z zaskornikami i czerwonymi plamami po wycisaknych syfkach, na ropne krostki swietny jest krem tej samej firmy : effaclar A.I
Aha, co do solarki i ogolnie opalania przy stosowaniu effaclar K - on zawiera kwasy , dlatego powino sie go stosowac na noc , a na dzien jakis inny kremik, bo inaczej moga powstac przebarwienia.

sil80

Wysłana - 06 listopada 2008 00:18    Edytuj Cytuj
ja stosuje całą gamę Effaclar i jestem bardzo zadowolona. Effaclar zel + ten nowy Effaclar M - super matuje a nawilza, a na noc effaclar k, bo mimo wszystko mam nierowna powierzchnie skory... Moja skora jest strasznie wrazliwa i na wszystko inne reagowalam pieczeniem. No ale teraz jest ok :) Polecam, super!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.