Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1264 razy
słowa kluczowe: enanject 
Autor

EC Enanject 250mg/ml 10ml

zimer

Wysłana - 21 sierpnia 2009 22:42    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Co o tym sądzicie?

Zmieniony przez - zimer w dniu 2009-08-21 22:51:53

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 sierpnia 2009 23:37 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

-SHIELD-

Wysłana - 21 sierpnia 2009 23:37    Edytuj Cytuj
sadzimy zebys doplacil 30zl i kupisz elegancki apteczny enan.

ps. czemu ten sok ma kolor jak szczoch?
Znawca -

esefd

Wysłana - 21 sierpnia 2009 23:46    Edytuj Cytuj
on ci na to nie odpowie bo sie nie znam jak by sie znał to by nie brał ec.

Look at my description on gg.

artficall

Wysłana - 21 sierpnia 2009 23:46    Edytuj Cytuj
mocny wstawiał zdjęcie BRD-FID enana tez byl na takim oleju, sezamowy czy jakos tak ale jest tez mozliwosc ze ktos tam naszczał

e-lite

Wysłana - 22 sierpnia 2009 00:59    Edytuj Cytuj
kupujcie kupujcie

taki kawal:

co robia blondynki w szambie?
robia za'kupy

Zmieniony przez - e-lite w dniu 2009-08-22 00:59:35

ultimatema

Wysłana - 22 sierpnia 2009 02:08    Edytuj Cytuj
EC wbrew niektorym opiniom osob stronniczych jest ok w dalszym ciagu,tylko trzeba wiedziec skad brac...

a ,
czym rozni sie blondynka od dzika?
niczym...
to i to mordą szuka żołędzia...

wouk

Wysłana - 22 sierpnia 2009 07:35    Edytuj Cytuj
moim zdaniem dobre Ec typy z Litwy tez wszystko maja z Ec na takim ciemnym oleju tylkom prop jest jasny

esefd

Wysłana - 22 sierpnia 2009 10:32    Edytuj Cytuj
ale w polsce jest rynek przesączony polskim ec i jak ktos wstawia foto to jest polski eurochem ktory kleint dostal po smiesznej kasie bo po takiej to sie kupuje i sprzedaje.

A nikt po litwe na cykl nie pojedzie po eurochema czy po wieksza ilosc tym handlowac, kilka lat temu bylo ec tylko z zagranicy to wszyscy mieli teraz nie ma i nikt nie ma tylko z polski a z polski to kibel.

smoki1

Wysłana - 23 sierpnia 2009 14:56    Edytuj  Cytuj
potwierdzam to co "artficall" napisal,chlopaki z BRD tez wypuscili enana na takim samym oleju,i chyba widzialem jakis tren-tez taki ciemny.
moim zdaniem dowodzi to tego,ze swiezy soczek.taki olej teraz leja.a ile to EC warte ??? loteria..
esefd,skoncz juz ta propagande,nudny sie robisz,juz wszyscy wiedza,ze:""undery-blee,a apteka-cacy"".w kazdym temacie to krzyczysz,powiedz cos nowego.
A swoja droga,to ty masz EC i Alchemie za smieszna kase ???-bo ja musze placic tyle samo co za Atomic czy Axio.Widocznie masz jakies przywileje na tym rynku.
:)

S-mocze
F-orum
D-yskusyjne

esefd

Wysłana - 23 sierpnia 2009 15:56    Edytuj Cytuj
w kazdym temacie o ec sie wypowiadasz broniąć tej firmy albo newzero i inni tylko sie zmieniacie raz ten raz ten. Wiadomo oczym to świadczy takie promowanie ec.. A ja oczerniam złe środki i nie promuje żadnej firmy. Napewno nie jestem od razaka bo od te nowe partie są słabe i tego napewno nie bede brał

Te UV protect to śmieszne zabezpieczenie tak jak reklamuja ze wysle sie smsa to rengen można zobaczyc.. dla dzieci

Napisałem ze apteki pewne to żadna nowosc dla kazdego oczywiste ale pisalem ze sa pewniejsze undery tez na chinskim surowcu ale inne podejscie maja producenci, niektore i inne stezenia.

Dla mnie ec to kibel i jak ktos broni mówiąc ze jest kilka źródeł mowi mi tutaj o zagranicznym ec ktory taki co chce wziac se na cykl eurochema specialnie nie jedzie a ci co maja strony z saa to maja polskiego ec zagraniczny kiedys byl to wszyscy mieli teraz nikt nie ma moze ktos kto specialnie pojedzie po to ale na pl rynek tego nie wypuscili.

To mój znajomy ma dostep po takich niskich cenach zakupu ale sam tego nie bierze bo wie co w tym pływa jedna cena za wszystko czy tren czy deca czy wins to tez 40zł wiec to sama sytuacja co z bd, ip, alchemia, malay tiger unichem

Wez sobie atomica bedziesz zadowolony:D

pako26

Wysłana - 24 sierpnia 2009 10:26    Edytuj Cytuj
esfd moze ty to produkujesz skoro masz wszystko po 40 he he

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

EC Enanject 250mg/ml 10ml

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.