Od ponad tygodnia odżywiam się dietetycznie i to może dziwne bo wcześniej tak nie miałem.. chodzi o to że często puszczam gazy. Pierdze, że tak powiem. Praktycznie z 10 razy na godzine. Nie wiem co robić, czemu tak mam? czy to normalne? Strasznie śmierdzi..
bardzo prawdopodbone od dużej ilości białka w diecie czy zwiększeniu ilości błonnika po niektórych warzywach i źle skomponowanych posiłkach czy niedostatecznej obróbce ternmicznej
warzyw jem malo a bialka to nie wiem czy duzo jem co do skomponowania posilkow to jakie są zasady? bo na razie jem tylko zdrowo i to sie dla mnie liczy
Zmieniony przez - avert w dniu 2010-09-07 20:48:12
1283884768000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 07 września 2010 20:49
wklej co dziś zjadłeś powiedz po których posiłakch głównie występują gazy jeśli nie wiesz obserwuj
Ok wiec rano, owsianka z rodzynkami, w szkole kanapki razowe z serem topionym - wiem ze nie powinienem ale podobno lepsze od sera zoltego a nic innego nie mialem. Potem serek musli. na obiad fasolka po bretonsku. potem parowki z chlebem razowym, i nastepnie twarog z rodzynkami. Mysle ze to od mleka. Bo to 1 co jadlem z rana i potem "pierdzialem". na pewno nie od fasolki
Zmieniony przez - avert w dniu 2010-09-07 20:54:36
1283885639000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 07 września 2010 20:58
Nic nie ma to wspólnego ze zdrową dietą po pierwsze nie wiem jak zrobiłeś owsiankę. Srek topinony po nim także mogą być nie wiem kto powiedział też że zdrowszy od żółtego to SYF ! Serek musli wtf? pomijam fasolkę po której zazwyczaj są gazy ze względu na dużą ilośc rafinozy dalej juz te parówki pominę wybacz ale nie ma sensu wszytsko do wymiany pozdr
avert, mialem tak samo przez pierwsze 2-4tyg, jeszcze takie smierdzace, ze szok;] i to co chwile, ale juz przeszo. Moim zdaniem to szok organizmu na duze ilosci bialka, wprawdze nie sa one duze, ale jak kiedys sie tak nie jadlo to teraz tka jest