Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Dziwne pocenie się jednej pachy

frost1978

Wysłana - 01 czerwca 2009 14:41    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez krzykacz z działu 'Zdrowie'.

Sprawdź swoje BMI

Witam!
Mam dziwny problem ,a mianowicie poci mi się dziwnie jedna pacha (prawa) i nawet już po pół godziny na świeżej koszulce mam wielkie koło spocone . Jeszcze co dziwne jest zabarwione na żółto .
Druga pacha lewa jest suchutka praktycznie zawsze nawet przy zwiekszonym wysiłku . Muszę zmieniać codziennie podkoszulki bo strasznie to śmierdzi i nie dość tego zostaje taka żółta jakaś maź która twardnieje i ciężko to później sprać.
Ten problem mam od około kilku lat ,a ostatnio sie nasila . Co to może być ??? Mam 32 lata. Ćwicze na siłowni ale nigdy nic nie brałem, a odżywiam sie całkiem OK.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 czerwca 2009 15:14 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

daroos

Wysłana - 03 czerwca 2009 15:14    Edytuj Cytuj
a antyperspirantu używasz?

nioonia

Wysłana - 03 czerwca 2009 15:49    Edytuj Cytuj
pot ogolnie jasne ubrania barwi na zolto, ale nie mam pojecia czemu tylko z jednej strony
proponuje wizyte u dermatologa a na nadmierne pocenie polecany jest etiaxil (tak to sie chyba zwie)
Specjalista -

frost1978

Wysłana - 03 czerwca 2009 16:15    Edytuj Cytuj
chciałem edytować ale się nie da wiec dodam....

Ćwicze na siłowni ale nigdy nic nie brałem ani odżywek i to mnie wkurza bo większość jak widzi moje koszulki to mnie podejrzewa właśnie o to :) . Na plecach natomiast jest suchutko.
No i ostatnio miałem pod tą pachą 3 wielkie krosty /czyraki jedna po drugiej nie na raz . Być może to jakiś problem z gruczołami potowymi.
Co do odżywiania to jem raczej OK chociaż nie idealnie. Nie palę i mało piję więc w czym szukać przyczyny ???Czyżby z wiekiem taki przypadek ??? Dyzodorant oczywiście używam anypersp.

Zmieniony przez - frost1978 w dniu 2009-06-03 16:20:38

daroos

Wysłana - 03 czerwca 2009 18:10    Edytuj Cytuj
wizyta u dermatologa

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dziwne pocenie się jednej pachy

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.