Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 9033 razy
słowa kluczowe: dziwne  krostki 
Autor

Dziwne krostki

Darek05

Wysłana - 27 czerwca 2005 09:33    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam
Od jakiegos 1,5tygodnia zauwazylem na ciele krostki ktorych po nocy jest powoli coraz wiecej. Najwiecej ich jest na klatce ale występują rowniez na karku, rękach i troche nogach (jeszcze 2tyg i bedą zapewne wszedzie). Czasami swędzą. Mam 17lat i nikt tu ostatnio w moim rejonie nie mial zadnych rózyczek wiec to chyba nic z tych rzeczy. Ostatnio troche zmienilem dietę: dodalem Carbo: Maxcarb oraz Gainer: Mass xxl (i tak jakby od tego czasu je mam - moze uczulenie na te produkty?) oraz pije 2 łyżki oliwy. Jak nic nie poradzicie to spoko wybieram sie i tak w sobote do lekarza wiec zapytam. Zamieszzcam foto.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 czerwca 2005 14:14 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Boofi

Wysłana - 27 czerwca 2005 14:14    Edytuj Cytuj
no do lekarza jak najbardziej
moze jakaś choroba zakaźna , ewentualnie zmiana o charakt alergicznym
różyczka odpada

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

rybka_2004

Wysłana - 05 marca 2008 14:00    Edytuj Cytuj
Witam. Widzialam Twoje krostki:) sa wciaz na forum. Sorki, ze dwa lata po problemie ale dla mnie jest on aktualny:( . Czy mozesz mi napisac, co wtedy Ci podano, poradzono? Mam ten sam problem (krostki) i sie strasznie martwie czy mam isc do lekarza? jakis konowal w Anglii powiedzial mi ze to wirus i sam pzrejdzie. Doradz mi cos prosze. Rybka_

malysz666

Wysłana - 05 marca 2008 19:04    Edytuj Cytuj
ty, a mi tez od kilku dni cos takiego wybija, ale tylko sporadycznie, moze 4-5 na calym ciele
Jakas epidemia

Gdy przychodzi pacjent z dusznosciami i kaszlem widze limfangioleiomiomatoze, a nie zapalenie płuc...

Darek05

Wysłana - 05 marca 2008 19:49    Edytuj Cytuj
Nie mam już tego, dawno zniknęło (samo) i zapomnialem o temacie. Może to bylo od proszku czy czegoś. To było tak dawno ze nie wiem ile czasu to mialem nawet ale wkoncu zeszlo. Moze zjedliscie cos dziwnego.. nie wiem, ale napewno zejdzie. Wogole zdjecie z moimi krostkami tu jeszcze jest

Luca1983

Wysłana - 29 marca 2008 21:29    Edytuj Cytuj
Malysz, Rybka, Darek, POMOZCIE! mnie i moja mame tez te krostki dopadly... Lekarz przepisal Clemastin i wapno, zygamy juz tym wapnem bo bierzemy je z przerwami ponad 3 tygodnie...krostki czasami ustepuje a po paru dniach znow wyskakuja, raz jest ich mniej raz wiecej, ja mam glownie na brzuchu ale in posladku..troche na nogach... Poradzcie co robic. Czy wam ktorzy tu wyzej mieli podobny problem cos pomoglo czy same zniknely o jakims czasie? Moje krostki wygladaja dokladnie jak te zamieszczone na zdjeciu u gory! Cholera jasna co robic?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.