Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 45890 razy
Autor

Dziwne burczenie w brzuchu

DJ_OKbboy

Wysłana - 25 marca 2005 09:13    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam nigdy nie mialem z takim czyms problemu, ale ostatnio po wizycie w Czestochowie (nie wiem moze to przez alkohol bo ogolnie malo pije a tam troche zmieszalem) na nast. dzien poszedlem do szkoly i tak okolo godziny 17 (4 posilek) zaczela mi burczec w brzuchu. Nie byloby w tym nic gdyby to bylo ciche (zupelnie tak jakby cos sie przelewalo). To tak wygladalo ze jak byla cisza to cala klasa slyszala. Tak to teraz trwa od 3 dni. Nie wiem co to jest. Moze mieta pomoze albo cos innego? Prosze o pomoc bo mnie to juz zaczyna wkurzac

MMACenter.eu dla fanów MMA
Chcesz mieć silne bicepsy? Rób przysiady
Moje zdjecia po 2 latach cwiczen: [http://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=1&topic_id=98484&x] ,
Dobry trening brzucha z magazyny "Flex":
[http://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=1&topic_id=93118&x]
=_=SFD 100% CLEAN CLUB=_=

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 marca 2005 14:58 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krates ZASŁUŻONY

Wysłana - 25 marca 2005 14:58    Edytuj Cytuj
jogurty i ewentualnie no-spa

"Niemoc to piekło, moc to naiwność"
Specjalista -

G. I. Jane

Wysłana - 25 marca 2005 15:56    Edytuj Cytuj
Ja tak mam zawsze rano jak nie zjem śniadania i dlatego mam dodatkową motywację zeby rano jednak coś zjeść bo jak nie to koncert jest w klasie na wszyskich lekcjach

<-- Nie, nie jestem łysa

Boofi

Wysłana - 27 marca 2005 09:02    Edytuj Cytuj
zjedz coś

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Karlola

Wysłana - 08 maja 2006 19:32    Edytuj Cytuj
Mam ten sam problem, tyle że same jelita: po jedzeniu czy przed, stres czy luz, bez znaczenia: &quot;napad&quot; nie wybiera :/ W granicach normy każdemu czasem zaburczy, ale na pewno nie tak często i głośno :/ A na necie trafiam na jakieś stronki o IBS albo wzdęciach, to na pewno nie to (nie mam żadnych objawów). W przychodni &quot;rodzinny&quot; poradził spróbować odstawić mleko, i dalej to samo, nawet gorzej. Może ktoś coś wie???

0lej

Wysłana - 09 maja 2006 21:55    Edytuj Cytuj
Jesli &quot;ataki&quot; masz silniejsze w nocy, lub nad ranem, masz zwiekszony apetyt to moze byc to nadkwasnosc zoladka, lub jakas nadzerka zoladka lub dwunastnicy.

Ja sie wlasnie lecze z tego drugiego i wlasnie pierwsze objawy mialem podobne do waszych.

Pozdro!

dla kogo kogo dla tego kogo

Boofi

Wysłana - 10 maja 2006 00:50    Edytuj Cytuj
kompletne głupoty ... juz mi się aż nie chce wywalac posta ...

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Bahamut

Wysłana - 10 maja 2006 01:05    Edytuj Cytuj
Przy nadkwasocie i nadżerkach to są piekielne zgagi i pieczenia nie do wytrzymania, jakie burczenia. Te burczenia mogą byc spowodowane nażeraniem sie na noc albo po zakrapianej alkoholem(szczegolnie piwskiem) imprezy, po ktorej zazwyczaj jest jadłowstręt, głodu nie czujecie ale organizm sie domaga pokarmu i moze stąd te burczenie.

A nadkwasota i tym bardziej nadżerki żołądka nie powstają z dnia na dzien.

DORADCA DZIAŁU ZDROWIE
DORADCA DZIAŁU COMBAT&SAMOOBRONA
MODERATOR DZIAŁU ZDROWIE
Nieaktywny Moderator Combat&Samoobrona
Znawca -

Karlola

Wysłana - 21 maja 2006 15:23    Edytuj Cytuj
'-_-

Gacu116

Wysłana - 22 maja 2006 16:22    Edytuj Cytuj
o autor ma ten problem ktory posiadałem przez ponad dwa lata,czy byłem pojedzony czy nie czy zmecozny czy nie raz na jakis czas przypusmy tam na tydzień było słychać umnie w zoładku bulgotanie ,takie jakby w jelitach bańki powietrza leciały w wodzie i sie naokrąglo przemieszczały i bull bull ,najczesciej było to spotykane kiedy byłem głodny i nagle sie obżarłem:D:D ale od jakiegoś czasu jade na diecie masowej i niemam juz tego problemu,wwedług mnie a ja mam bujna wyobraxnie jakimś posobem jak byłem głodny do jelit dostawało sie powietrze a potem jak coś zjadłem to było ono popychane dalej i bulgotało jak sie przemieszczało:D:D

Karlola

Wysłana - 27 maja 2006 18:11    Edytuj Cytuj
Hmm na pewno nie, &quot;powietrze&quot; to cały czas tam jest, tylko czemu niektórzy mają spokój nawet nie wiem jak głodni albo przejedzeni, a inni muszą uważać na &quot;odgłosy&quot; :/
Niedawno spotkałam gościówę, która chyba po dziesiątym z rzędu wygadała się, że też to ma: zwala na przewlekły stres i się doraźnie ratuje miętowymi herbatkami - co wy na to? Niemęskie? :D (Ale równie dobrze mogło jej burczeć z głodu, tylko się nie przyznawała)
A co to ta dieta masowa? Google niestety mówi że coś wybitnie pakersko-sportsmeńskiego :&lt;

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dziwne burczenie w brzuchu

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.