Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Dziąsło spuchło od zimnego napoju

Guidebout

Wysłana - 28 lipca 2008 11:42    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez malutka_k z działu 'Uroda'.

Sprawdź swoje BMI

Witam mam taki problem. Pilem sobie (naprawde bardzo zimny napoj) i rurka zeskoczyla mi na dziąsło miedzy gornymi jedynkami. przez nastepne trzy dni jedna jedynka strasznie reagowala na zimno. nie bolalo mnie ale czylem wrazliwosc wieksza. Potem przestalo ale po jakims tygodniu spuchnelo mi miedzy jedynkami dziaslo (nie przy korzeniu tylko centralnie miedzy nimi. Opuchlizna jest bardzo mala i nie boli ale czuje jezykiem spuchniecie, dotego utrzymuje sie juz jakies 2 tygodnie.Dodam ze zeby czuja sie dobrze i wogole nie bola i sa w 100% zdrowe. Jestem za granica i dentysta jest bardzo drogi. Doradzcie cos czy nie obejdzie sie bez wizyty u dentysty no i czy moge stracic zeba z takiego glupstwa(czy jest to powazne). Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 lipca 2008 17:37 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Jaco___

Wysłana - 28 lipca 2008 17:37    Edytuj Cytuj
IMO zęba nie stracisz jak juz to zaczną się problemy z dziąslem

zeskoczyla? ale jak? wbila Ci się troszeczke między ząb a dziąslo? bo moze poprostu jakis nerw byl podrażniony i bardziej reaguje?

jak mi ostatnio spuchlo dziąslo dentystka zalecila mi plukac to miejsce jakimś ziólkiem, ale nie pamętam nazwy, jak sobie przypomne to napisze

TY MOW CO WIESZ
JA WIEM CO MOWIE

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dziąsło spuchło od zimnego napoju

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.