Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 795 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Trening dla początkujących
Dyskopatia lędzwiowa a ćwicznia na siłowni 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Dyskopatia lędzwiowa a ćwicznia na siłowni"   

Anzi
 Wysłana - 20 styczeń 2009 19:56        | zgłoś naruszenie regulaminu

Siema. Zaczynam ćwiczyć na siłowni i mam pewien problem wykonuje tylko niektóre ćwiczenia ponieważ doznałem kontuzji rok temu a mianowicie dystopatji lędzwiowej. Z tego co już ćwiczyłem to wykonuje z lekkimi bólami modlitewnik, ławeczka oraz wyciąg. Mam 18 lat 185 wzrostu 80kg chciałbym wyrzeźbić swoja sylwetkę i nie doprowadzić do pogorszenia swojej sytuacji dlatego chciałbym zapytać czy mogę wykonywać te ćwiczenia z lekkimi bólami kregosłupa czy lepiej odpuść siłownie by nie pogorszyć swojej sytuacji. Z góry dziękuje za odpowiedz.

Waga : 80

Wzrost : 185

Cel treningowy : wyrzeźbienie mięsni

Staż treningowy na słowni : poczatkujacy 3 tygodnie

Uprawiane inne sporty : nic

Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : modlitewnik,ławeczka,wyciąg,kołyska

Dieta : jeszcze niedobrałem

Przeciwskaznania medyczne : kontuzja dyskopati lędzwiowa niestety niemam opini lekarza czy moge wykonywac cwiczenia na silowni

Zażywane suplementy : zakupiona kreatyna, hmb

przyznaj SOG'a

georgu
 Wysłana - 20 styczeń 2009 20:32       [zgłoszenie]

Bol jest oznaka, ze cos jest nie tak i ma na celu informowanie cie o tym, takze odpusc...

zdr.

MODERATOR DZIAŁU "TRENING DLA POCZĄTKUJĄCYCH"

przyznaj SOG'a ekspertowi
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dyskopatia lędzwiowa a ćwicznia na siłowni

<< Plan treningowy na mase do oceny???? / Trening na mase do oceny >>

Podobne: Najlepsze siłownie w kraju | marichuana a siłownia | Kto pomoże zrobić rozpiske na siłownie? POCZĄTKUJĄCY ;/ | Gdzie zrobić siłownie? | Chcę zakupić do domowej siłowni ławkę pod sztangę, cena - w okolicach do 600zł.Proszę | Przerwa w siłowni

Warto przeczytać: prolongatum dzialac | nandrolone decanote norma | przed treningiem? | pulpit tapeta | ciezkie serce po amfie | młyno | bolace serce po amfetaminie | wycisanie wytrzymałość 50 kg | ile lecieliscie na amfetaminie | 50 kg ławka | kilka piw codziennie | 50 kg ilość | ciagi na amfie | jak zrobic obciazenie gryfa | wyciskanie wielokrotne | weider* | jak zrobic obciazenie gryfa w domu | grand serie | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL