Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Dylemat-masa teraz?

A.P

Wysłana - 20 czerwca 2005 13:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Od miesiaca robie mase, dokupiłem gainera 4,5 vitalmaxa. Znajomi odradzają mi robić mase na wakacje, a argumentują to tym ze sie za dużo bede pocić itd ( za gorąco ). Co myślicie?Zostawic np. gainer na jesienne dni i na samej diecie jechac, szkoda by było zeby gainer sie zmarnował.

www.artafrica.pl

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 czerwca 2005 13:58 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Skunksiarz

Wysłana - 20 czerwca 2005 13:58    Edytuj Cytuj
Pocenie się jest efektem ubytku wody z ciała a wystarczy pić dużo wody aby ją uzupełnić
Oczywiście w lecie ciężej jest robić mase niż w zimie ale nie jest powiedziane że to nie możliwe, niektórym nawet lepiej się ćwiczy w lecie niż zimie. Właśnie Gainer jest dobry na lato bo w lecie przeważnie nie ma się ochoty na jedzenie a gainer to przeciez sproszkowane jedzenie i łatwo go przyżądzić więć nie trzeba sterczeć w kuchni

Pamiętaj że: K.J.J.N.N.Ś
Znawca -

MORDAD

Wysłana - 20 czerwca 2005 13:58    Edytuj Cytuj
a co do jesieni się zepsuje ?
rób na co masz ochotę,
fakt że lato sprzyja wycince (laski, plaża, woda, niedojadanie)
ale żeby pocenie było problemem ? no nie ... to chyba lepiej co ? (szybciej fat palisz)

ciemność widze ciemność

SMS

Wysłana - 20 czerwca 2005 16:43    Edytuj Cytuj
Dla mnie osobiscie lato jest dobrym okresem na"robienie masy" bo zapotrzebowanie na jedzenie mam takie samo jak np. w zimie(w moim przypadku)Jednoczesnie mam wiecej wolnego czasu a tym samym wiecej czasu na regeneracje a co za tym idzie i wiecej checi do cwiczen:)

SMS

Wysłana - 20 czerwca 2005 16:52    Edytuj Cytuj
A co do gainera to musisz pomyslec czy tak jak niektorzy wolisz w tym czasie leniuchowac czy tez zabierzesz sie ostro do treningow.jesli wybierzesz opcje 1 to poczekaj z gainerem do jesieni:)

A.P

Wysłana - 20 czerwca 2005 17:14    Edytuj Cytuj
wybieram opcje nr 2 :)

www.artafrica.pl

KLIMO

Wysłana - 20 czerwca 2005 17:34    Edytuj Cytuj
Siema.ja osobiscie radze jechac mase....znam ludzi co 2 miechy nic nie robia a po wakacjach zaczynaja robic treningi ale osobiscie polecam robienie masy ja sam tak robie.Jest czas na wszystko,na 6 posilkow,na odespanie sobie czyli regeneracje,na dobry trening a po treningu na basenik to tez dobra regeneracja...wiec sam plusy wal gainera teraz i cwiczpozdro

!!!JEŚLI CI POMOGŁEM DAJ SOGACZA!!!
::!!MASA TO POTĘGA!!::
!!KOŁBASKOWO TEAM!!

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 20 czerwca 2005 17:51    Edytuj Cytuj
w lecie również masę można spokojnie robić więc nie ma co "zachodzić w głowę", trochę więcej płynów, dieta uzupełniona o tego gainera i napewno będzie dobrze

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

sQzi

Wysłana - 20 czerwca 2005 18:29    Edytuj Cytuj
a z kreatyną to tak samo w lecie bo ona zatrzymuje wode w miesniach czy bedzie taki sam efekt jak zima tylko np pic o 1 l wiecej :P???

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...

Skunksiarz

Wysłana - 20 czerwca 2005 19:11    Edytuj Cytuj
Bierz śmiało kreatyne

Pamiętaj że: K.J.J.N.N.Ś
Znawca -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 20 czerwca 2005 22:32    Edytuj Cytuj
kretke spoko możesz brać nawet dobrze jest ją brać w tej porze- pod warunkiem oczywiście że płynów dostarczał będziesz wystarczającą ilość bo dobrze trzyma wodę i trudniej o odwodnienie a w efekcie czego łatwiejsza jest droga do rozwoju mięśni

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dylemat-masa teraz?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.