Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3349 razy
słowa kluczowe: duzo  stojem 
Autor

Duzo jem, i stojem...

margaryna0

Wysłana - 11 listopada 2007 14:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Na poczatku przepraszam, ze robie taki temat. Czytalem te glowne artykuly, wiem ze nie lubicie tematow typu: Co jest zeby przytyc itp. Ale spytam sie krótko:
- Jestem osobą, ktora duzo je i nie tyje. Co powinienem zrobic, aby przytyc? Chodzi mi o taka wypowiedz w 3 zdaniach.

- Czy wizyta u dietetyka pomoze mi?

- Moze jak zaczne cwiczyc, to organizm zacznie pracowac i cos przytyje?

Prosze o wyrozumialosc, oraz o pomoc!(bardzo)

Moje wymiary:
Wzrost >> 167cm
Waga >> 50kg
Wiek >> 15 lat
Mozliwe, ze rosne i to mi troche przeszkadza, ale niektorzy moji koledzy takze dojzewaja, mniej jedza, a sa grubsi.

Pozdrawiam.

EDIT:
Co myslicie o tych srodkach:
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/cPath/122/products_id/2453/products_name/biogenix-hmb-1000-monster-caps-120-kaps1000mg.html
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/cPath/124/products_id/2667/products_name/activita-hmb-xxl-120-tabl1250mg.html

A moze cos innego? To sa srodki, ktore hamują katabolizm, i przez ten katabolizm wlasnienie nie moge przytyc tak?

Zmieniony przez - margaryna0 w dniu 2007-11-11 14:38:54

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 listopada 2007 14:41 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

kolos88

Wysłana - 11 listopada 2007 14:41    Edytuj Cytuj
skoro nie tyjesz to jesz mniej niz spalasz, czyli musisz wiecej jesc. Te srodki są przereklamowane i nie działają

Cwiczenia siłowe są wskazane, aby nabrac mase miesniowa a nie tluszczowa, przy okazji zwiekszy Ci sie wydatek energii co spowoduje, ze bedziesz musial jesc jeszcze wiecej aby przytyc . Ogolnie wiem ze cierpisz, a musisz jeszcze bardziej, aby upchac to jedzenie, ale zeby Ci ulzylo to powiem ze ja jestem endomorfikiem i kazda nadwyzka kcal u mnie to kupa tluszczu, a zjesc lubie.

Krótko mówiąc: jedz wiecej

Zmieniony przez - kolos88 w dniu 2007-11-11 14:45:16

Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.

Znawca -

Skalar.

Wysłana - 11 listopada 2007 14:47    Edytuj Cytuj
Wklej najlepiej dietę, jeśli masa nie idzie to dostarczasz widocznie za mało kcal. U ektomorfików dużą nadwyżkę zabiera NEAT, dlatego trudno im przytyć.
Jeżeli zapiszesz się na siłkę to na pewno przytyjesz, bo dasz bodziec do wzrostu, ale siłownia to dwa razy większe zapotrzebowanie, a Ty bez niej nawet nie mozesz przytyć

If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects.
Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -

eNd_

Wysłana - 11 listopada 2007 14:49    Edytuj Cytuj
Najprawdopodobniej tak ale odpuść sobie te suple, ułóż dietkę (wszystkie potrzebnie info masz w podwieszonych) i zobaczysz jak Ci masa skoczy.;) To że jesz dużo niekoniecznie musi znaczyć ze będziesz tył siorbaj to: http://**********************/dp.htm

"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"

margaryna0

Wysłana - 11 listopada 2007 15:43    Edytuj Cytuj
Dzięki za wasze odpowiedzi. Moze nie koniecznie te srodki sa przereklamowane, a w kazdym badz razie nie kazde. Prubowalem jesc, ryze, makarony... dalej jem. Nie sadze takze, ze jem malo. Zgadzam się, ze jem mniej niz spalam. Ale w moim przypadku musialbym obiadek w wannie gotowac? Naprawde nie jem malo. Zawsze rano jem platki z mlekiem. W szkole kanapki z szynka, nie jakies badziewne nutelle itp., po szkole pozadny obiad, potem jakis baton, banan, 2 h. po obiedzie jem jakis makaron, ryz. No i kolacja 2xjajka na twardo. Nie sadze,ze bedzie malo kalorii. Chodzi o to, ze ja jestem czlowiekiem, i nie dam rady jesc jak slonc, i moim celem jest uzyskanie odpowiedzi, czy bede jak patyk, czy jest szansa na przybranie na masie z takim spalaniem. Acha i czy wizyta u dietetyka ma jakis sens?

Zmieniony przez - margaryna0 w dniu 2007-11-11 15:45:13

Skalar.

Wysłana - 11 listopada 2007 15:48    Edytuj Cytuj
Napisz dokładniej jak jesz

If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects.
Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -

margaryna0

Wysłana - 11 listopada 2007 16:01    Edytuj Cytuj
7:00
Platki z mlekiem (musli)

10:00
2 kanapki z szynka(zlozone)
13:00
Ziemniaki
Kotlet schabowy
Surowka
Sok pomaranczowy
i jakas przekąska np. baton, lub jakis owoc
16:00
Makaron lub 2 kanapki z serkiem ALMETTE

20:00
2 jajka na twardo z majonezem lub jajecznica.
Herbata

ale ze wzgledu, ze faceci nie moga za duzo jajek to ogolnie:
3 kanapki z szynka lub
sandwiche

I zdazy sie ze o 22:00/23:00 cos jeszcze zjem.

Rothen

Wysłana - 11 listopada 2007 16:03    Edytuj Cytuj
no nie mogą za dużo jajek , ja jadłem i skrzydła mi prawie urosły

a jak stojesz to znaczy że musisz jeść żeby stojeć

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -

kolos88

Wysłana - 11 listopada 2007 16:07    Edytuj Cytuj
ogolnie to sie przyjmuje, ze facet powinien jesc ilosc jajek rowne n-2 aby zachowac rownowage

Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.

Znawca -

margaryna0

Wysłana - 11 listopada 2007 19:04    Edytuj Cytuj
Ogolnie to ja moge jesc wszystko co jadalne, byle zeby sie zapchac, bo i tak mi to nie da^^

SosnaPL

Wysłana - 11 listopada 2007 20:11    Edytuj Cytuj
Zapisz się na siłownie i PRZEDE WSZYSTKIM unikaj innych sportów związanych z aktywnością ruchową! Dużo odpoczywaj. Unikaj alkoholu ( ja na przykład jak troche wypije to mam gwałtowny spadek wagi!) Jedz jeszcze więcej, rozpychaj żołądek. Kroczek po kroczku będziesz mógł zjeść coraz więcej.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Duzo jem, i stojem...

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.