Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 420 razy
słowa kluczowe: drugi  cykl  wakacje 
Autor

Drugi cykl - wakacje :P

pandorum

Wysłana - 17 marca 2010 19:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Wczesniejszy cykl - enan 1-12 solo

Dane:
Wzrost 162
Waga 75kg
Wl 107.5
mc 170
siad przy 65kg 120kg, teraz nie wiem.
łapa 40cm
pas 80cm

micha to kurczak/wołowina/wieprzowina nonstop + ryż i oliwa, nie liczę - intuicja

cel to zdobycie suchego mięsa i podcięcie, co jest możliwe myślę - na poprzednim cyklu zwiększyłem ilość mięsa i zmniejszyłem poziom tłuszczu nieznacznie jednocześnie podjadając słodycze od czasu do czasu, także przy dopiętej misce myślę, że osiągalne przy długich estrach.

myślę o:

1-12 enan
1-10 deca
1-4 meta

długie estry i takie tam zabawki mi nie straszne, nie zalewa mnie od tego zupełnie wbrew obiegowej opinii. gdy dorzucę jeszcze aero to sądze, że osiągne efekt, jak wy myślicie?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 marca 2010 19:50 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 17 marca 2010 19:50    Edytuj Cytuj
ankieta

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

Nacjol255

Wysłana - 17 marca 2010 19:54    Edytuj Cytuj
Jedzac samo mieso zakwaszasz organizm w znacznym stopniu. Szczegolnie czerwone. Jesz warzywa, owoce? Nabial i ryby rowniez powinny sie znalezc w twojej diecie. Co do cyklu to najpierw ankieta jak juz Lodzianin napisal.
Specjalista -

pandorum

Wysłana - 17 marca 2010 20:13    Edytuj Cytuj
po co mam wstawiac szablon, skoro uzupelnilbym go danymi, ktore juz podalem?

chyba chodzi w tej ankiecie o podanie danych, a nie o sam fakt jej wstawienia, nie?

1. WIEK: 20
2. WAGA: 75
3. WZROST: 162
4. WYMIARY:
-biceps: 40
-klatka: nie
-udo: mierze
-talia: reszty
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:
-białko: kolo 4g
-węglowodany: rozniscie
-tłuszcz: kolo 1-1.5g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: waga up bf możliwie w dół, ale tym już się zajmie dieta i aeroby, które wyjątkowo dorzucę. chce być zawodnikiem, robię masę do 90kg i obwodu ramienia ~45 i proporcjonalnie reszty, a potem wycinka.
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: jak zaczne beda 3mc
11. POZIOM BF%: nie mam przyrzadow do pomiarow, a pomiary na podstawie mierzenia fald czy "na oko" to o kant dupy mozna.
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do chudniecia i zalewania fatem.
13. STAN ZDROWIA: za***isty
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: praktycznie brak owłosienia na twarzy etc. - taki gen. włosy bujne i w mojej rodzinie tak pozostaje do śmierci.
15. PPM (podstawowa przemiana materii): r o t f l
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 107.5
-martwy ciąg: 170
-przysiad: 120

Zmieniony przez - pandorum w dniu 2010-03-17 20:16:31

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 17 marca 2010 20:35    Edytuj Cytuj
jeśli chcesz lecieć 12 tyg to zamiast enana daj cypio

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

pandorum

Wysłana - 17 marca 2010 20:58    Edytuj Cytuj
nie mam dostepu do dobrego cypio. wole bazowac na antecznym towarze. tak, wiem, ze deca nie bedzie apteka, ale to juz przeboleje - jak trafie na dece fejk to cykl nie pojdzie sie ***ac, jak na tescia fake - pojdzie. prolka jest tania i dosc latwo dostepna.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Drugi cykl - wakacje :P

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.