Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Dane: Wzrost 162 Waga 75kg Wl 107.5 mc 170 siad przy 65kg 120kg, teraz nie wiem. łapa 40cm pas 80cm
micha to kurczak/wołowina/wieprzowina nonstop + ryż i oliwa, nie liczę - intuicja
cel to zdobycie suchego mięsa i podcięcie, co jest możliwe myślę - na poprzednim cyklu zwiększyłem ilość mięsa i zmniejszyłem poziom tłuszczu nieznacznie jednocześnie podjadając słodycze od czasu do czasu, także przy dopiętej misce myślę, że osiągalne przy długich estrach.
myślę o:
1-12 enan 1-10 deca 1-4 meta
długie estry i takie tam zabawki mi nie straszne, nie zalewa mnie od tego zupełnie wbrew obiegowej opinii. gdy dorzucę jeszcze aero to sądze, że osiągne efekt, jak wy myślicie?
Jedzac samo mieso zakwaszasz organizm w znacznym stopniu. Szczegolnie czerwone. Jesz warzywa, owoce? Nabial i ryby rowniez powinny sie znalezc w twojej diecie. Co do cyklu to najpierw ankieta jak juz Lodzianin napisal.
Specjalista -
1268852041000
pandorum
Wysłana - 17 marca 2010 20:13
po co mam wstawiac szablon, skoro uzupelnilbym go danymi, ktore juz podalem?
chyba chodzi w tej ankiecie o podanie danych, a nie o sam fakt jej wstawienia, nie?
1. WIEK: 20 2. WAGA: 75 3. WZROST: 162 4. WYMIARY: -biceps: 40 -klatka: nie -udo: mierze -talia: reszty 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6. DIETA: -białko: kolo 4g -węglowodany: rozniscie -tłuszcz: kolo 1-1.5g 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: waga up bf możliwie w dół, ale tym już się zajmie dieta i aeroby, które wyjątkowo dorzucę. chce być zawodnikiem, robię masę do 90kg i obwodu ramienia ~45 i proporcjonalnie reszty, a potem wycinka. 10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: jak zaczne beda 3mc 11. POZIOM BF%: nie mam przyrzadow do pomiarow, a pomiary na podstawie mierzenia fald czy "na oko" to o kant dupy mozna. 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do chudniecia i zalewania fatem. 13. STAN ZDROWIA: za***isty 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: praktycznie brak owłosienia na twarzy etc. - taki gen. włosy bujne i w mojej rodzinie tak pozostaje do śmierci. 15. PPM (podstawowa przemiana materii): r o t f l 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 107.5 -martwy ciąg: 170
-przysiad: 120
Zmieniony przez - pandorum w dniu 2010-03-17 20:16:31
1268853207000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 17 marca 2010 20:35
jeśli chcesz lecieć 12 tyg to zamiast enana daj cypio
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1268854524000
pandorum
Wysłana - 17 marca 2010 20:58
nie mam dostepu do dobrego cypio. wole bazowac na antecznym towarze. tak, wiem, ze deca nie bedzie apteka, ale to juz przeboleje - jak trafie na dece fejk to cykl nie pojdzie sie ***ac, jak na tescia fake - pojdzie. prolka jest tania i dosc latwo dostepna.