Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 348 razy
słowa kluczowe: drobna  pomoc  wejdz 
Autor

Drobna pomoc - wejdz

dającymaxa

Wysłana - 13 kwietnia 2008 00:24    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Nie moge sie zebrac by ulozyc diete lecz przedstawie wam plan co spozywam dziennie i moze pomozecie mi ulepszyc lub sprowadzic na lepsza droge w stosunku do diety.
8- sniadanie platki z mlekiem
8-14 - 2 sniadanie od 3 do 5 bulek raczej
14-16 obiad ( to co bedzie to jem - jak mozecie to poleccie cos co by bylo fajne raz na jakis czas )
20- kolacja czasem tunczyk czasem kanapki to zalezy

- Glownie chodzi mi o to by to jakotako przypominalo troszke diete czyli np: byscie mi powiedzieli z czym te kanapki jesc najlepiej itd.

- Jesli potrzebujecie jakichs danych ktore by mi pomogly to napiszcie bo nieumiescilem tutaj zadnych

- pozdrawiam

Walcze do ostatniego tchu, każde powtórzenie dla mnie kwestią bytu.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 kwietnia 2008 00:29 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

basterek

Wysłana - 13 kwietnia 2008 00:29    Edytuj Cytuj
8- sniadanie platki z mlekiem // brakuje białka i tłuszczy np. orzechechów
8-14 - 2 sniadanie od 3 do 5 bulek raczej // grahamka + mieso + warzywa
14-16 obiad ( to co bedzie to jem - jak mozecie to poleccie cos co by bylo fajne raz na jakis czas ) // zawsze ryż/kasza/ziemniaki + mieso/ryba + warzywa np. surówka
20- kolacja czasem tunczyk czasem kanapki to zalezy // tuna z oliwą lub twaróg z oliwą

dającymaxa

Wysłana - 13 kwietnia 2008 00:31    Edytuj Cytuj
ok zastosuje sie do tych porad dzieki wielkie tylko bede musial sprawdzic czy wystarczajaca ilosc bialka bede spozywam bo jak nie to bede musial cos dokupic tak?

Poazdrawiam

Skalar.

Wysłana - 13 kwietnia 2008 09:09    Edytuj Cytuj
NIe za bardzo mi się podoba, napisz przejrzyściej. W każdym posiłku dawaj warzywa, pełnowartościowe białko. Który posiłek przed/po treningu? W ostatnim nie daje się węglowodanów.

If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects.
Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -

dającymaxa

Wysłana - 13 kwietnia 2008 15:44    Edytuj Cytuj
-8- sniadanie platki z mlekiem +
-8-14 - 2 sniadanie od 3 do 5 bulek raczej ( bulki beda albo z serem zoltym lub bialym lub z wedlina typu poledwica sopocka)
-14-16 obiad ( ziemniaki + cielecina + surowka lub ryz + piers z kurczaka + sos slodko-kwasny lub kasza + cielecina lub ziemniaki + wolowina) ostatnio wlasnie takie cos jadam wiec daje przyklady
-20- tutaj sam niewiem co dac tak na koniec i niewiem czy nierozlozyc tego na 2 posilki jakies lekkie np o 19 i 22 cos zjesc bo bardzo pozno chodze spac. Jakbys mogl zaproponowac mi w te puste luki cos aby to sie zgralo wszystko mniejwiecej bo naprawde niewiem czego brakuje chyba wegli. Jak czegos doraznie bedzie brakowac to chyba uzupelnie to jakas odzywkom. Pozdrawiam

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Drobna pomoc - wejdz

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.