Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 470 razy
słowa kluczowe: drgawki 
Autor

Drgawki

kobzur

Wysłana - 10 marca 2010 21:28    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam

Mam następujący problem: po każdym wysiłku fizycznym: siłownia, bieżnia, seks mam drgawki. Głupio to brzmi, ale trzęsą mi się mięśnie. Wszystko ustępuje po wypiciu carbo/gainera lub zjedzenia czegoś obfitego w węgle. Rozmawiałem ze znajomymi i nikt czegoś podobnego nie doświadczył. Nie jestem wychudzony, 108kg przy 2m, dieta 4500-5000 kcal dopięta na ostatni guzik.

O co może chodzic? Zaczęło się jakieś 3 miesiące temu.

Dzięki z góry za pomoc.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 marca 2010 11:00 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 11 marca 2010 11:00    Edytuj Cytuj
Dodaj Aspargin i uzupełniaj płyny.

doping & zdrowie
Ekspert -

kobzur

Wysłana - 11 marca 2010 16:43    Edytuj Cytuj
A dlaczego Aspargin, Krzykacz?
opis:"Preparat ma zastosowanie w niemiarowościach i nadpobudliwości serca, chorobie wieńcowej, rekonwalescencji pozawałowej, przeciwdziała ubocznym skutkom długotrwałego stosowania glikozydów nasercowych i leków moczopędnych."

searme

Wysłana - 11 marca 2010 17:10    Edytuj Cytuj
To nie są aż 'drgawki', nie przesadzaj

Mięśnie drżą z reguły po dużym wysiłku lub kiedy są do niego nieprzyzwyczajone. Jeśli jednak ćwiczysz od dłuższego czasu i tak Ci się nagle zaczęło robić, można zrobić badania krwi kontrolnie.

Przypuszczam, że spada Ci cukier i dlatego węgle pomagają. U mnie drżały mięśnie i to porządnie, kiedy miałam problemy z poziomem wapnia i magnezu, oprócz samej diety ważna też jest przyswajalność, gospodarka minerałami, itd.

Zmieniony przez - searme w dniu 2010-03-11 17:12:13

"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 11 marca 2010 18:03    Edytuj Cytuj
Brakuje Ci potasu i magnezu.

doping & zdrowie
Ekspert -

kobzur

Wysłana - 11 marca 2010 21:29    Edytuj Cytuj
Po dobrym seksie mam problemy z utrzymaniem równowagi na nogach z powodu właśnie tych dreszczy, czy jak ktoś woli drgawek- chociaż faktycznie zbyt mocne słowo.
Jak będę miał dzień wolnego to spróbuje zrobic badania krwi.

Przy okazji- 10 lat temu miałem zabieg usunięcia przepukliny- ostatnio miejsce pod blizną jednorazowo spuchło, od czasu do czasu czuje ból w tym miejscu. Umówiłem się na usg, ale to dopiero 20-25 kwietnia. Możliwy jest "nawrót" tego gówna?

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 12 marca 2010 18:54    Edytuj Cytuj
Po dobrym seksie mam problemy z utrzymaniem równowagi na nogach z powodu właśnie tych dreszczy

To są pozytywne dreszcze

doping & zdrowie
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.