W tym temacie umieszczajcie swoja jedenastke marzen. Moga to być piłkarze według was najlepsi lub wasi ulubieni, to ma byc jedenastka która chcielibyscie zobaczyć w akcji. System dowolny np 1-4-4-2, 1-3-5-2 ...
Moja jedenastka System : 1-4-4-2 Zawodnicy: kierowałem sie wyszkoleniem technicznym, fantazja, w tyłach 2 stopperów grajacych w lini stanowiacych fundament drużyny i barierę nie do przebycia (przydatni przy stałych fragmentach). Jestem pewien że ta jedenastka stworzyła by wspaniałe widowisko piłkarskie. Br: Dida LO: Roberto Carlos ŚO: Cordoba ŚO: Terry PO: Cafu LP: Qaresma ŚP: Ronaldinho ŚP: Zidane PP: Cristiano Ronaldo ŚN: Zlatan Ibrahimovic ŚN: Adriano
Zmieniony przez - minib w dniu 2005-05-02 09:34:17
1115017983000
erminho
Wysłana - 02 maja 2005 09:37
Kto to jest Cool?
3-4-3 1.Dida 3.R.Carlos 2.Puyol 4.Terry [chociaz go nie lubie, ale jest dobry] 11.Robinho 22.Kaka 10.Ronaldinho 7.C.Ronaldo 9.Ronaldo 13.Makaay/Ibrahimowic 20.Eto'o
Cos ofensywny ten sklad wyszedl Ale w koncu po to go tworzylem Caly czas wymiana pozycji, z lewej na prawa, z prawej na srodek itp. nawet Im numerki na koszulki dalem...
a co sie wtracasz w moj skaład postawilem Go jako napsatnika i ma grac jako napastnik i mysle ze zagrałby sietnie na tej pozycji dlatego Go tam postawiłem