Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Doradzicie Mi Cos?podam moje cele itd

Sareth123

Wysłana - 06 lutego 2009 21:29    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam otóż mam 183cm i 110 kilo i lat 15 i chce schudnac ale zacznijmy od nowa we wrzesniu sie wazylem i patrze 122 kg nie przejalem sie tym bo poszedlem na badania bo mam nadcisnienie w styczniu sie waze i patrze 110kg i nie wierze ze tak schudlem bo nie stosuje diet i wogole...jedynie to na w-f ciagle cwicze bo jestem wytrwalym czlowiekiem i mam w sobie bardzo duzo energii. chce do was z prosba otoz od tygodnia stosuje taka diete : rano to chleb ten wasa 2 kromki albo wogole sniadania do szkoly 2 jablka po szkole obiad mala porcja a wieczorem to kolacja taka normalna a potem owoce itd...a co do cwiczen to takie cwiczenia AbS jak podany film na youtube co tera podalem :

juz cwicze to tydzien i nie widze efektow czy to naprawde dziala jezeli tak to nie chce od was cwiczen chyba ze na nogi ;p najbardziej mi zalezy schudnac do sierpnia do czasu LO :) a spacery to po ile minut teraz jest zimno nie ma jak biegac dziekuje z gory a i jeszzcze jedno jak cwiczenia z youtube sa zle to prosze podajcie mi :):) kiedys bede wam bardzo wdzieczny i przepraszam ze tak dziwnie napisalem xD

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 lutego 2009 02:22 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Venomik

Wysłana - 07 lutego 2009 02:22    Edytuj Cytuj
Chcesz zrzucić trochę czy osiągnąć naprawdę dobrą sylwetkę?

Sareth123

Wysłana - 07 lutego 2009 11:35    Edytuj Cytuj
i jedno i drugie venomik :P a naprawde zalezy mi byc zebym schudnal chociaz do 80 kg :p nie mam zadnych problemow jak cukrzyca tylko nadcisnienie ale to nie przeszkadza bo tera mam dobre

Morales_37 Zdrowa Kuchnia

Wysłana - 07 lutego 2009 11:48    Edytuj Cytuj
juz cwicze to tydzien i nie widze efektow

Z takim podejściem nie zrzucisz ani kilograma. Redukcja to proces rozłożony w czasie. To wymaga cierpliwości i ogromnego samozaparcia. Jeśli chcesz widzieć efekty po tygodniu, to sobie daruj.
Nie trenuj brzucha 8 minut codziennie, bo to nie jest trening redukcyjny. Zapisz się na siłownię i zrób 3x w tygodniu FBW. Zacznij się więcej ruszać, przy nadwadze 30kg nawet codzienne szybkie marsze przyniosą efekt. Jeśli chodzi o jedzenie, to zastosuj się do tego: http://www.sfd.pl/10_wskaz%C3%B3wek_%C5%BCywieniowych-t315293.html i to wszystko.

Nie doradzam ludziom leniwym!
Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Ekspert -

Sareth123

Wysłana - 07 lutego 2009 14:32    Edytuj Cytuj
dzieki Morales_37 mysle ze mi to pomoze :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Doradzicie Mi Cos?podam moje cele itd

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.