Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Doradzcie... proszę :(

SFD

Wysłana - 09 czerwca 2004 21:53    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam mam drobne pytanko, otóż chce sobie jakoś klate bardziej wypukłązrobić i szersze grubsze ramiona tylko nie mam za bardzo pomysłu jakimi to moge zrobić ćwiczeniamy... :( jak ktoś wie pomóżcie każda podpowiedz mile widziana :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 czerwca 2004 21:59 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Onkelfaka

Wysłana - 09 czerwca 2004 21:59    Edytuj Cytuj

pozdrawiam, Witek "Onkel" Pomećko
Specjalista -

SFD

Wysłana - 09 czerwca 2004 22:00    Edytuj Cytuj
Podciąganie szerokim nadchwytem i ćwiczenia na barki różnego rodzaju. A na uwypuklenie klaty to wyciskanie na ławce ,rozpiętki to ci klata urośnie.

Onkelfaka

Wysłana - 09 czerwca 2004 22:02    Edytuj Cytuj
jesli interesuje cie trenig cykliczny to zapraszamy http://www.kulturystyka.pl/artykul120/ , wybierz grupe i ćwicz, jadaj , odpoczywaj , a efekty nadejdą same z czasem

Specjalista -

SFD

Wysłana - 09 czerwca 2004 22:04    Edytuj  Cytuj
oj Onkelfaka mi nie chodzi o link bo te linki to ja wszystko znam mi chodzi o normalne porady jakiej np doradził mi Jakoś Leci bo tak to kumam o co chodzi krótko proście i zwięźle ppotrzebne mi informalcje a nie jakieslinki...

Onkelfaka

Wysłana - 09 czerwca 2004 22:05    Edytuj Cytuj
to na szerokość barków dobre jest unoszenie ramion bokiem w górę w staniu, a na "wypukłość" klaty rozpiętki

Zmieniony przez - Onkelfaka w dniu 2004-06-09 22:06:42

Specjalista -

SFD

Wysłana - 09 czerwca 2004 22:18    Edytuj Cytuj
aha jest jeszcze jedna taka sprawa :/ cośmi słabo idzie podciąganie aż wstyd pisać raz sie podciągne jak mi dobrze pójdzie :/ ****a wstyd :D no ale cóż trzeba być słabym żeby móc stać się mocniejszym jakie ćwiczenia sądobre na wytrzymałość ramion na sztandze później żebym siędobrze podciągał :( ?

Onkelfaka

Wysłana - 09 czerwca 2004 22:29    Edytuj Cytuj
żeby moć sie dobrze podciagać to proponuje podciągać sie byle jak np. z podskoku i opuszczać bardzo powoli

Specjalista -

pastorTroy

Wysłana - 10 czerwca 2004 00:53    Edytuj Cytuj
jak masz problemy z podciaganiem to proponuje pociwczyc na wyciagu ,sciaganie do klatki i karku bo mozesz tam operowac ciezarem mnijeszym niz ciezar twojego ciala

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Doradzcie... proszę :(

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.