Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 413 razy
słowa kluczowe: dobry  cykl 
Autor

Dobry cykl ?

Chabal90

Wysłana - 25 października 2007 21:50    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cel cyklu to beztłuszczowa masa mięśniowa z jednoczesnym zżuceniem troche fatu z brzucha.
HMBoln Olimpa 360kaps.
Shock Therapy 440g
Storm 417g
Jak to dawkowac? i ewentualnie co dorzucic? Zależy mi bardzo na straceniu jedynie brzucha i zyskaniu dobrej masy. Mój staz to rok na dieciei na suplach m.in.mono500g gainery itp.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 października 2007 22:05 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Chabal90

Wysłana - 25 października 2007 22:05    Edytuj Cytuj
Myślałem aby dodac carbo jedynie po treningu. Od razu napiszcie mi jak dawkowac Z góry dzieki

Chabal90

Wysłana - 25 października 2007 22:08    Edytuj Cytuj
I nie wiem czy nie kupic większych puszek Shocka i Storma, jak radzicie?

TylerD

Wysłana - 25 października 2007 22:10    Edytuj Cytuj
zdecydowanie wieksze, na tych nie zrobisz cyklu pelnego. nie potrzebnie kupowałeś takie. najlepiej sprzedaj, pcozekaj az zgromadzisz kase i wtedy kup storma i shocka duzego plus wiadomoe dodatki witaminy, omega-3, bialko/gainer do uzupelnienia diety ktora mam nadzieje posiadasz? pzdr.

"Wy co macie pieniędzy kupę, hej pocałujcie mnie wszyscy w du**..."

Chabal90

Wysłana - 25 października 2007 22:16    Edytuj Cytuj
Nie kupiłem tego storma ani shocka jeszcze narazie sie dowiaduje jak i co dokładnie Dieta jest. Rozpisz mi dawkowanie tego Hmbolonu Storma i Shocka. Ile bedzie trwał taki cykl?
Shock 1008g
Storm 821g
HMBolob 360kaps

Chabal90

Wysłana - 25 października 2007 22:31    Edytuj Cytuj
Doradzi ktos ? ;-(

faftaq

Wysłana - 25 października 2007 23:35    Edytuj Cytuj
Co mamy doradzac, ajk ty chcesz jednocznie budowac miesnie i gubic tłuszcz. Nie da się. Podstawa w robieniu masy jest dieta z dodatnim bilansem kalorycznym, podstawa w redukcji - jest dieta z ujemnym bilansem kalorycznym. Jak uda ci sie stworzyc jadlospis ktory pogodzi te dwa aspekty - wtedy wez sie za suple.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

faftaq

Wysłana - 25 października 2007 23:35    Edytuj Cytuj
Co mamy doradzac, jak Ty chcesz jednocznie budowac miesnie i gubic tłuszcz. Nie da się. Podstawa w robieniu masy jest dieta z dodatnim bilansem kalorycznym, podstawa w redukcji - jest dieta z ujemnym bilansem kalorycznym. Jak uda ci sie stworzyc jadlospis ktory pogodzi te dwa aspekty - wtedy wez sie za suple.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.