Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Dobry chirurg-ortopeda w Warszawie?

SMOKIN_bud

Wysłana - 10 sierpnia 2009 17:31    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam,

Kilka lat temu przeszedłem operacje obu kolan, która pomogła mi na nawykowe zwichnięcia rzepki. Świetna robota, wykonana przez dr Światłowskiego na Skrze w Warszawie. Przez wiele lat nic się nie działo, aż miesiąc temu podczas skakania na trampolinie z kolegą kolano nie wytrzymało przeciążenia i zwichnąłem rzepkę. Byłem u swojego "operatora", który stwierdził, że zwykła rekonstrukcja troczków będzie tylko półśrodkiem i przydałoby się zrobić przeszczep więzadła z okolic kolana do przymocowania rzepki.

Niestety taki zabieg na Skrze to wydatek ok. 8.000 PLN. Czy jest w Warszawie jakaś alternatywa w postaci państwowego specjalisty , który w ramach ubezpieczenia, bądź za znacznie mniejszą sumę podjąłby się takiej operacji? W którym szpitalu są najlepsi specjaliści z zakresu chirurgii narządów ruchu?

Mini siłka w domkku

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 sierpnia 2009 18:29 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 10 sierpnia 2009 18:29    Edytuj Cytuj
Pytaj też w Informatorze Mazowieckim bądź na lokalnych portalach.

doping & zdrowie
Ekspert -

kradam

Wysłana - 10 sierpnia 2009 20:15    Edytuj Cytuj
Ja też kiedyś próbowałem na swoich kolanach oszczędzać, po tym jak zresztą ten sam operator zaproponował mi rekonstrukcję ACL. To co wyprawiają (a przynajmniej wyprawiali wtedy) niektórzy ortopedzi w niektórych szpitalach to horror, czy też kryminał. Po takich doświadczeniach bałbym się iść państwowo. Pamiętaj jeszcze o tym, że po rekonstrukcji przydałaby się rehabilitacja najlepiej u fizjoterapeuty współpracującego z operatorem. Może spróbuj u tego lekarza, ktoś go kiedyś polecał, ale jak widać opinie są różne
http://www.znanylekarz.pl/25807/maciej-langner/ortopeda/warszawa-otwock-minsk-mazowiecki
Specjalista -

pilka1010

Wysłana - 24 stycznia 2010 21:40    Edytuj Cytuj
SIEMA mam 17 lat i wykryto u mnie chonromolacje rzepki. Od pięciu lat trenuje piłke ręczną i nie wiem czy wolno mi wrócić do sportu, a jest on dla mnie całym ŻYCIEM. Na pewno będzie potrzebny dobrej klasy stabilizator, czy możecie doradzić jaki będzie odpowiedni do tego rodzaju sporu i choroby. Z góry dziękuje wszystkim. I LOVE HANBALL

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dobry chirurg-ortopeda w Warszawie?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.