Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Dobre suplementy dla kobiety

edytqa91

Wysłana - 11 marca 2010 09:36    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cze, mam problem jeśli chodzi o dobranie suplementów. Byc moze ten temat byl juz poruszany,ale go nie znalazlam . Mam 18 lat i marzy mi sie plaski,umiesniony brzuszek. staram sie cwiczyc codziennie-aeroby,twister,abs,8 minute buns,legs ... jem tez produkty bogate w bialko,ale przydaloby mi sie cos do zrzucenia tluszczyku w dolnych partiach brzucha i umiesnienia go. macie jakies propozycje ? na miesnie i redukcje ?? moze jakies bialko i fat burnery? tylko,zeby nie przybic i nie wygladac jak facet:) , z gory dzieki za odpowiedzi :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 marca 2010 09:59 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MajkelTSW

Wysłana - 11 marca 2010 09:59    Edytuj Cytuj
Dieta z ujemnym bilansem kalorycznym i np Thermo Stim, TSE. Masz wogule dietę redukcyjną?
Ekspert -

T.Laszko

Wysłana - 11 marca 2010 11:38    Edytuj Cytuj
Edytko nie bój się treningu ,,dla facetów". Praktycznie jest taki sam, jak dla kobiet. Trening siłowy 3x tyg + aeroby pozwolą ci zgubić zbędny tłuszcz, a dodatek termogenika przyspieszy ten proces. Kolega powyżej dał dobre typy - thermo speed, thermo stim, thermo fusion warto dodać. Nie są za mocne i są bezpieczne w stosowaniu. Dobrze, że twoja dieta jest skierowana na większą ilość białka w posiłkach. Zwróć jeszcze uwagę na podaż tłuszczu, a szczególnie na zmniejszoną podaż węglowodanów - szczególnie prostych, gdyż to one są główną przyczyną odkładania się tłuszczu zapasowego. Polecam dział odżywianie - tam wszystkiego się dowiesz.

W życiu na siłowni nie byłem...

ankaFran

Wysłana - 11 marca 2010 13:47    Edytuj Cytuj
Pierwszy raz zadaje tu pytanie, ale jest zgodne z tematem, wiec mam nadzieje, ze nikt mnie stad ie wyrzuci:)
W temacie suplementów chcialam zapytac o
1) LIPO6 - OWSZEM ZNALAZŁAM WIELE NA TEN TEMAT, NIESTETY NIE MAM PEWNOŚCI CZY W PRZYPADKU KOBIET NIE JEST TO ZBYT SILNY STYMULANT.
Ryzyko nie przewyższa rezultatów? I w ogóle co potem? Czy odstawienie teg preparatu [rzy utrzymaniu treningu aerobowego ( 5- 6 razy w tyg) - i rozsadnej diety nie wrzuci mi z powrotem kilo?
Chcę brac jedną dawke dziennie (1 kaps) - ma to sens?
2) Thermospeed podobno nie działa...?

z góry dzięki, licze, że ktoś mi podpowie, bo jestem żółtodziób.

edytqa91

Wysłana - 11 marca 2010 19:58    Edytuj Cytuj
Dzięki za propozycje, co do diety redukcyjnej, to nie mam takiej , ale przestrzegam poprostu dobrych zasad zywienia.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dobre suplementy dla kobiety

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.