| Autor |
"Dobre buty trekkingowe" |
|
|
korian
|
|
Wysłana - 3 sierpień 2004 16:26 | zgłoś naruszenie regulaminu
jak w temacie. znacie jakies konkretne modele dobrych butow trekkingowych? mile widziane zdjecia.
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
izz
|
|
Polecam buty firmy Salomon najlepiej z goretexem. I najważniejsze to to aby były za kostkę.
Uwielbiam długo spać | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
booe
|
|
nie lepiej asolo a lbo skarpa? salomony są chyba trochę przereklamowane, asolo np. to solidna firma napewno a cena porównywalna
|
|
|
|
Tribord
|
|
W Decathlonie jest sporo butow Quechua ja mam tej firmy buty maja juz rok jak narazie sa w bardzo dobrym stanie a sporo w nich chodzilem i pod morym i po suchym polecam spoko firma i ceny tez maja przystepne.
|
|
|
izz
|
|
Polecam to co znam - chodzę w nich po górach od około 5 lat i są jak nowe. Nie przemakają i nigdy mnie nie obtarły. Trochę ciężkie no ale to w końcu buty trekingowe.
Polecałem takie buty znajomej ale uparła się na jakieś tańsze o 2 bańki. Gdy poszliśmy razem w góry to po około 100metrach jej buty się rozpruły!!!
Co tanie to drogie!!!
Polecam również w ciemno buty firmy La sportiva
Uwielbiam długo spać | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
izz
|
|
korian,
a tak w ogóle to kupiłeś jakieś buty trekingowe? pytam bo chętnie usłyszę opinie na ich temat.
Uwielbiam długo spać | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
booe
|
|
ja nie mówie ze salomon to zła firma mój kumpelk też już pare lat w nich chodzi i jest ok
wydaje mi sie jednak że są bardziej pewne firmy a ceny porównywalne
|
|