Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Dobranie suplementów - małe pytanie

xxxino

Wysłana - 04 września 2008 09:23    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Drodzy forumowicze po mału kupuje sobie suplementy do uzupełnienia diety bo cykl chce zacząć w październiku .Ogólnie chodzi mi o nabranie masy mięśniowej
i teraz waham sie co kupić mass mutant(6kg) czy mass xxl (5kg)i do tego horse power czy cell pump 3 x
Ja obstawiam mutant mass podobno bardzo dobry i widać po nim dobre efekty i przybranie nawet do 10kg a co do stacków to wydaje mi sie ze horse power ale nie do końca jestem przekonany

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 września 2008 09:33 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Ćiastuś_

Wysłana - 04 września 2008 09:33    Edytuj Cytuj
jakies dane o sobie???diata?trening staz?suple do tej pory..przynajmniej ostatnie..

nadzieja jest zatapialna

remik664

Wysłana - 04 września 2008 10:20    Edytuj Cytuj
i przybranie nawet do 10kg albo jestes glupi i dales sie nabrac na reklame albo durna prowokacja z twojej strony
10 kg na masie >> moze przez rok przy diecie da sie zrobic
takie wyniki osiagaja ludzie stosujący doping a nie
Mass xxl puknij sie w glowe i zaCZNIJ JESC
Ekspert -

xxxino

Wysłana - 04 września 2008 22:17    Edytuj Cytuj
Nie moje widzi mi sie tylko kumpel brał mutant mass i przytył około 10 kilo w 3 miechy
MÓJ Staż to ponad pól roku brałem nitrobolon i mono
teraz swa mieśiace nic nie biorę i zastanawiam sie nad kupnem tych odżywek , dieta nie za specjalna bo pracuje ale staram sie jesc dość dobrze duzo białka , węglowodanów itd

Nani20

Wysłana - 04 września 2008 23:48    Edytuj Cytuj
Twój kumpel przybrał 10 kilo w 3 miechy a z tego przynajmniej 5 kg fatu bo tylko tak można przytyć tyle w takim czasie

MeGaNiK

Wysłana - 05 września 2008 01:06    Edytuj Cytuj
najwazniejsza dieta a gainer wielkich roznic nie bedzie mi mass xxl nie podszedl (banan taki chemiczny i chyba ma duzo dekstrozy a nie maltodektryn) ale to tylko moje odczucie mutant mass'a nie probowalem jak zaczynasz dopiero to nie bierz sie za Horse Power'a a kup mono/jablczan + tauryne albo cell pumpy ale 2 male (450g) starcza

brak podpisu z powodow technicznych

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dobranie suplementów - małe pytanie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.