Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1679 razy
słowa kluczowe: dobra  strona  koksu 
Autor

Dobra strona koksu?

No_Justice

Wysłana - 06 sierpnia 2009 00:41    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. ponad rok temu bawilem się w trójbój siłowy. Nie powiem ze nie spróbowałem koksu. Potem miałem straszny wypadek (znacczy nie taki straszny co kontuzja potworna). Zlamanie ręki z przemieszczeniem, wiec operacja druty itd. Co gorsza po ponad roku nie zrosła mi się ręka (utworzył się tzw. staw rzekomy w miejscu złamania na przedramieniu). Takze pewnie każdy z Was moze sobie tylko wyobrazić ze traci nagle to co uwielbia robić (ciężary) d;atego jestem w desperacji. na koniec sierpnia będę miał na nowo rozpierdzielaną łapę i leczenie od nowa z drutami:/
Ponieważ jestem już zdesperowany mam pytanie, czy jest jakiś koks który wpływa na gojenie się kości? Kiedyś podobno mojego kolegi tacie proponowali metabnabol na zrost nogi, ale nie jestem pewny, tym bardziej ze Polska meta już podobno nie jest produkowana. Dzięki za odp. Pozdro

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 sierpnia 2009 01:28 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

jacek1111

Wysłana - 06 sierpnia 2009 01:28    Edytuj Cytuj
jest produkowana
ale co do Twojego pytania to nie znam odpowiedzi
przejdz sie do lekarza powinien Ci powiedziec co i jak

Zmieniony przez - jacek1111 w dniu 2009-08-06 01:28:59

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 06 sierpnia 2009 06:13    Edytuj Cytuj
bodajże w MD było napisane że dekę badają pod kątem pomocy w gojeniu się pooperacyjnym.

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

Genetyk20

Wysłana - 06 sierpnia 2009 08:25    Edytuj Cytuj
wiekszosc srodkow saa, pomoze w gojeniu sie pooperacyjnym ale raczej zrastaniu sie miesni, skory.Watpie by mialo to znaczenie jesli chodzi o zrost kosci.Sam kiedys kombinowalem to lekarz nie potrafil odpowiedziec na takie pytanie.

No_Justice

Wysłana - 06 sierpnia 2009 09:21    Edytuj Cytuj
Rozumiem, ja również się pytałem jednego to powiedział że nie zna badań które by potwierdzały moje przypuszczenia. Myślałem, że moze ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym kierunku. Dzięki za odp.

epz

Wysłana - 06 sierpnia 2009 10:27    Edytuj Cytuj
moze sprobowac TAD 600/Tationil ale nie wiem czy konkretnie o to ci chodzi

szeryf-81

Wysłana - 06 sierpnia 2009 10:35    Edytuj Cytuj
przeczytaj art Micza tam wszystko jest

Zmieniony przez - szeryf-81 w dniu 2009-08-06 10:36:24
Specjalista -

Scorpio93

Wysłana - 06 sierpnia 2009 10:44    Edytuj Cytuj
Hormon wzrostu by pomogl.
Ekspert -

tajfun305

Wysłana - 06 sierpnia 2009 11:36    Edytuj Cytuj
Deca jak najbardziej odkłada wiencej wapnia w kosciach pomaga zrosnac im sie szybciej ja tez jestem po złamaniu prawej reki przedramienia bez przemieszczenia jestem 3miesiace po sciagnieciu gipsu i bije dece z cypio raz w tyg,meta z tego co wiem odwapnia kosci wiec nie polecam przy złamaniu mete przepisuja jak jest wszystko zrosniete jak miesien duzo stracił z masy.
Spadki sa straszne po złamaniu mi bic schudł z 48cm na 39 i jak złamałem nie byłem na cyklu?Teraz jestem 3miesiace po sciagnieciu gipsu cwicze małymi ciezarami jeszcze bo rwie i kłuje troche ale 45cm juz jest w bic.

-SHIELD-

Wysłana - 06 sierpnia 2009 16:18    Edytuj Cytuj
to sa zle strony koksu?
Ekspert -

No_Justice

Wysłana - 06 sierpnia 2009 19:41    Edytuj Cytuj
szeryf-81. Który konkretnie art? cyz masz moze jakiegos linka? Pozdr

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dobra strona koksu?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.