Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 249 razy
słowa kluczowe: dobór  odżywek 
Autor

Dobór odżywek

Sebek11111

Wysłana - 10 marca 2010 19:48    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mam 19 lat i od 11 trenuję pływanie. Nigdy nie brałem żadnych odżywek i myślę że nadszedł już na to czas. Mam 180 cm wzrostu 71 kg wagi.

Tak wygląda mój dzień:
-Wstaję 5.00
-Trening w wodzie 6.00-7.45
-Śniadanie 9.00
-Szkoła-9.45-15.00
-Trening w wodzie 16.00-17.30
-Obiado-kolacja 18:30

We wtorek i Czwartek zamiast popołudniowego treningu w wodzie mam siłownie oraz w sobote . Niedziela wolna.

Chciałbym żeby się wypowiedziały osoby które się na tym znają i mi pomogą. Z góry bardzo dziękuję.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 marca 2010 09:36 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

wrona2813

Wysłana - 11 marca 2010 09:36    Edytuj Cytuj
napisz na czym ci zalezy na masie czy na sile czy moze na ogolnym poprawieniu wytrzymalosci?? bo np na pczatek proponuje kreatyne poprawia ona wytrzymalosc, sile oczywiscie dobrze stosowana a ogolnie jest przeznaczona jak mozna przeczytac na etykiecie dla "sportowców dyscyplin siłowych, szybkościowo-siłowych i wytrzymałościowo-siłowych"

Sebek11111

Wysłana - 11 marca 2010 19:46    Edytuj Cytuj
Chodzi mi o poprawienie siły i wytrzymałości , najlepiej żeby mięśnie mi za dużo nie urosły. A tej kreatyny mam brać tyle ile jest na opakowaniu napisane?

wrona2813

Wysłana - 11 marca 2010 20:29    Edytuj Cytuj
no najlepiej bo nie ma co przesadzac i tak organizm wszystkiego nie przyswoi, tak ze wydaje mi sie ze kreatyna jak dla ciebie na poczatek wystarczy:) dotego mozna by bylo polaczyc cos bialkowo weglowodanowe np jakis mas xxl ale po tym na masie podskoczysz nie wiele ale zawsze cos. dobra dieta trning + kreatyna bedzie ok

Sebek11111

Wysłana - 11 marca 2010 22:22    Edytuj Cytuj
wielkie dzieki

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.