Do tych, którym rodzice zabraniają brać odżywki...
Cichy-Figa
Wysłana - 04 września 2004 16:07 Przeniesiony przez Cichy-Figa z działu 'Odżywianie'.
Sprawdź swoje BMI
A napewno jest ich wielu... Wiem, ze w internecie jest sporo artow o nieszkodliwosci odzywek, ale to co wydrukowane nie ma pewnie tak wysokiej wiarygodnosci jak material z gazety. Dlatego informuje, ze w tym wrzesniowym wydaniu "Kulturystyki i Fitness - Spor Dla wszystkich" Jest art. "Mamo! Kup mi odżywkę!" Na stronie 49... Moze komus pomoze Pozdr.
-=Red : "Nasze Zdjęcia" & "O siłowni, po siłowni"=- -=Mój Sklepik - <-Suple-> ! [http://www.sfd.pl/temat163002/#post10/] -= Mafia.Suple.Hardcor.Pl i VITALMAX rulez =-
Cichy-Figa sog dla ciebie może komuś się przyda mi tam nie zabraniają tylko kasy mi niedają ale jak mam to niemam problemu no wsumnie już niedługo bede pełnoletni
hmm odżywki ? w zasadzie to patrzą się krzywo ale jakoś to przełykają :) daj artykuł "Mamo daj na kox" to wykupie abonament i tez dostaniesz SOGa PS: żarcik ale nie mogłem się powstrzymać
1094325813000
JIGGA99
Wysłana - 04 września 2004 21:31
a ile teraz kosztuje ta gazetka?
Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)
1094326280000
Cichy-Figa
Wysłana - 04 września 2004 21:36
7 zetka i fajnie info tam macie.
-=Red : "Nasze Zdjęcia" & "O siłowni, po siłowni"=- -=Mój Sklepik - <-Suple-> ! [http://www.sfd.pl/temat163002/#post10/] -= Mafia.Suple.Hardcor.Pl i VITALMAX rulez =-
Znawca -
1094326614000
SFD
Wysłana - 05 września 2004 17:55
uhhh,nic nie pomoże artykuł w gazecie. rodzice mają teorię że to firmy które produkują odzywki piszą te arty albo płacą za ich pisanie...ale białko serwatki twardo biorę,przed snem więc oni wtedy śpią na szczęście. z moich doświadczeń wynika że rodzice to mało pojętny rozmówca w kwestii siłowni.np. mój ojciec uważa że 3 razy w tygodniu na siłowni po 45 minut to w ogóle jest nic i że prawdziwi kulturyści ćwiczą całymi dniami...i nic do nich nie dociera ża jak panna wyciska własną wagę na klatkę to jest już jakieś osiągnięcie:( /sorry,no musiałam się wyżalić bo nie mogę już ich słuchać/
1094399740000
Herman2003
Wysłana - 06 września 2004 19:52
he he pozyteczne sog
a co do tego treningu to ja cwicze 3x w tygodniu po 2 godziny, nie za duzo (chodzi o czas jednego treningu)?? od ponad roku cwicze
Troche sporo. Radze zmniejszyc czas treningu do godziny - max 1,5. Moze lepiej rozlozyc treningi na 4 po 45 minut?
Laura W sumie masz racje. Ale rodzice sa rozni. Mysle, ze nie wszyscy maja tak ograniczony punkt widzenia w tych sprawach
Znawca -
1094493435000
Cichy-Figa
Wysłana - 06 września 2004 19:59
Ale ja jestem opozniony Przecie ten post mial byc w dziale z suplami PRzez ta nazwe SUplementacji pomylilo mi sie. Musze przeniesc..
Znawca -
1094493591000
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Wysłana - 06 września 2004 20:58
Extra!!!musze moim starym to pokazać może wreszcie zmienią zdanie i pozwolą mi na co nieco %).. Podobno ma być to cykl artykułów - następny - "Mamo kup mi testa i decie" a potem "Mamo kup mi synthol" %)
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Ekspert -
1094497135000
bimsalabim ZASŁUŻONY
Wysłana - 06 września 2004 21:24
tak w temacie ...... mialem wczoraj ( niedziela godz 19...) telefon dzwoni jakas pani z glosu troszke starsza i straszliwue stekajac zaczyna mnie pytac czy ja sprzedaje produkt l-karnityna liquid z firmy ultimate nutrition po czym przerazliwie krzyczac opowiada mi ze znalazla u syna w szafce , a jego nie ma ze on nie moze sam tego kupowac , a oni na chleb nie maja , ze jak przeczytala sklad dostała wysypki ze strachu co to za chemia i ona chce mi to przywiezc oddac............. aha , butelka byla otwarta ......... buty mi spadly . i tyle .