Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Dnp,T3,transdermal - z grubej rury

Roid_rage

Wysłana - 19 lutego 2010 13:58    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Panowie i panie (choc watpie czy takowe tutaj biora "takie" stacki)

Od razu zaznacze ze nie interesuja mnie opinie negatywne i pozytywne pobrane z zachodnich boardow, bo to mamy w malym palcu hehe

Ci co mnie znaja wiedza ze mam "odrobine" wiedzy w "suplementacji" i robie wsio z glowa :)

Do rzeczy, czy jest tu ktokolwiek, kto bral (powtarzam bral a nie czytal, lub zna kogos kto bral) DNP ????
Jesli tak to jakie wrazenia, jak wygladal cykl (dlugosc, co bylo brane dodatkowo) i jakie byly efekty.

W sumie decyzja jest juz podjeta, srodki zakupione i krolik doswiadczalny wybrany :D
Dla uscislenia to nie dla mnie, ale dla mojej 2 polowki, ktora notabene jest na forum od wieeeeelu lat tak jak i zreszta ja (pod innym nickiem daaaawno temu). Wiedze ma taka sama na temat tego typu substancji, wiec to nie byla moja jedynie namowa a raczej obopolna decyzja. Po prostu stwierdzila, ze to nie fair ze Ona robi mi zastrzyki a sama nic nie ma z tego hrhrhrhrh - zartuje ofkors.

Cykl bedzie lecial z DNP (pewne zrodlo),T3,DHEA i transdermala - Napalm (Avant Research). Potem najprawdopodobniej zostanie T3 i napalm a DNP zostanie zastapione ECA. Na kosmetyke jest w planie tez przejscie na drugi konkretny transdermal - (RPN) Eviscerate i zrobienie z tego nowej hamerykanskiej zabawki, ktora chlopcy zza oceanu nazwali CLENVISCERATE ( eviscerate w transdermalu polaczone z transdermalnym clenem) ale to tak na zapas.
Wiem ze brzmi to gruuuubo ale takie jest zycie wszystko albo nic .
Teoria jest obcykana (po wzgledem przeczytania wszystkiego co sie dalo - blogow ludzi ktorzy to brali oraz artow medycznych). Teraz pora na praktyke :)
Polaczenie takie a nie inne (duza ilosc srodkow) aby dzieki temu zmniejszyc ilosc dawek (synergizm na rzecz dawki pojedynczego srodka)
T3 nie poleci wiecej niz 25mcg DNP nie poleci wiecej niz 400mg(poczatek ofkors od 200 jezeli bedzie ok to co kilka dni wskok na 400 - wsio zalezy od reakcji organizmu i mierzenia temp) DHEA - 50mg raz dziennie ( u kobiet ladnie podbije tescia + obnizy kortyzol wiec zadziala jako antykatabolik). Transdermal wcierany w miejsca klopotliwe. O profilaktyce nie pisze bo to sie rozumie samo przez sie.
Do tego antyhistamina bo dnp moze uczulac.
Prawde mowiac to Ona wezmie grubszy cykl niz ja kiedykolwiek hrhrhrhhr :F
Wszystko jest zapiete na ostatni guzik a zaleznie od naszego widzimisie wrzucimy fotki przed i po.

A wiec jak Panowie i Panie walil ktos tak ????? Glownie chodzi o DNP/T3 ???

Prosze ogarnac sie od razu na poczatku i nie pisac ze zle robimy bo to nasza decyzja, mnie interesuja opinie praktykow.

".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 lutego 2010 17:18 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

sqrwielll

Wysłana - 19 lutego 2010 17:18    Edytuj Cytuj
boją się odpisać czy co ??

widze że wchodzi moda na środki dla pro na forum... gh z insą biją 20 latki, tutaj poleci DNP...

Zastanówcie się czasem czy warto

ale zrzędze jap******e

Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2010-02-19 17:19:37
Znawca -

Biały19894

Wysłana - 19 lutego 2010 17:23    Edytuj Cytuj
Roid ja bym Ci radzil uderzyc na priva do Futurebody albo Justine
Znawca -

karlos1232

Wysłana - 19 lutego 2010 17:28    Edytuj  Cytuj
Tutaj kobieta brala moze czytales jak nie to nie zaszkodzi

http://www.sfd.pl/DNP__długie_opracowanie-t392470.html

OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -

Roid_rage

Wysłana - 19 lutego 2010 18:38    Edytuj Cytuj
karlos ten art netrix jest nam ofkors znane. Duzo wziete z angielskich opracowac ale naprawde dobra robota.

A jesli idzie o to ze to srodki dla pro. Tutaj na forum wali sie koksy w dawkach dla pro i wsio ok, wiec łaj not dnp
W uk wali to wiele kobiet i chwala sobie, nikt nie umarł, bo kazdy to robil z glowa. Najwazniejsze jest jedno - DNP dziala i tego nikt nie zaprzeczy heheh

Byla tez opcja zamiast dhea baaaaaardzo delikatnie oxe lub winstrol ale na razie zostajemy przy dhea jako antykataboliku/anaboliku. Wsio wyjdzie w praniu i zostanie korygowane podczas obserwacji.

Zmieniony przez - Roid_rage w dniu 2010-02-19 18:40:30

Specjalista -

karlos1232

Wysłana - 19 lutego 2010 18:51    Edytuj Cytuj
Ciekawy temat.
Ale jeszcze ciekawsze kto to jest roid?

OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -

Roid_rage

Wysłana - 19 lutego 2010 19:35    Edytuj Cytuj
Byla na sfd dluzej (razem ze mna zreszta) niz wiekszosc obecnych modow na calym sfd

Specjalista -

B-50 TESTOSTERONE

Wysłana - 19 lutego 2010 20:17    Edytuj Cytuj
to jak jest taka super to powinna wiedziec zaden mod ci nie powie bo nam nie sa potrzebne takie srodki troche premyslanej diety i nie trzeba by takich srodkow mocnych tym bardziej dla kobiety

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

Ekspert -

jordanwlkp

Wysłana - 19 lutego 2010 20:24    Edytuj Cytuj
nie bede sie wymadrzal bo ten srodek mnie nie intersuje i nie dociekalem zbytnio jak to wszystko dziala,ale dziwi mnie ,ze nie boisz sie dac swojej drugiej polowce tak niebezpieczny srodek ...

"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -

Roid_rage

Wysłana - 19 lutego 2010 20:31    Edytuj Cytuj
B-50 wszystko zalezy od celow i zalozen

Nie ma co dyskutowac czy dieta bysmy osiagneli to samo, bo pileczke mozna odbic w druga strone - nikomu nie potrzeba grama tescia a bierze tak multum osob a efekty nikle

Po prostu lubimy experymentowac hehehehe ale z glowa.

Nie ma obawy Jordan ja jej nie przekonalem to raczej Ona mnie wiec luz. Ja tylko "doradzilem" co i jak

Tak jak pisalem decyzja podjeta wiec dykutowanie nic nie zmienia.
Jak experymentowac to na sobie ale przemyslanie i z dopietym planem na ostatni guzik.

Po prostu bylem ciekaw czy ktos to walil tutaj
Jak nie to moze ktos w przyszlosci skorzysta z naszych doswiadczen.

Specjalista -

jordanwlkp

Wysłana - 19 lutego 2010 20:37    Edytuj Cytuj
bardzo watpie zeby ktos tutaj bawil sie tym srodkiem...
wiekszosc tutaj to oma i meta...jeszcze do niedawna jak ktos pisal o gh to pojawialy sie glosy,ze to nie ma sensu bo to dla PRO

szybciej dowiesz sie czegos na us boardach zadajac to samo pytanie

pzdr i powodzenia

"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 15 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dnp,T3,transdermal - z grubej rury

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.