A teraz jak zawsze kilka pytan: - jakie maslo wybrac, zwykle smietankowe czy cos takiego jak flora,benecol?? - jaka ilosc warzyw musze spozywac zeby uniknac zakwaszenia?? - dodac jeszcze jedno jajo na sniadanie?? - bilans, ktory podalem uwzglednia potreningowo 2 banany, ktore jem tylko w dni treningowe. Dlatego zastanawiam sie czy nie osiagnac takiego bilansu normalnym zarciem, a banany traktowac jako posilek extra.
Czyli najlepiej te z jak najwieksza iloscia tluszczu, tak kolo 83%. Szczerze z wieksza nie widzialem. A rama z omega 3 i 6(tylko, ze to juz bardziej margaryna)???
Witam. Sporo sie ostatnio dzialo w moim zyciu i to nie w cale po mojej mysli. Zatrulem sie przez ponad 1,5 tygodnia bolal mnie brzuch teraz juz wszystko wraca do normy. Tylko jest problem na razie jem wszystko co moge i na co mam ochote. Ale kiedys musi sie to skonczyc i czas wrocic do diety i cwiczen. Tylko teraz kiedy i jakim bilansem jechac, tym co przed choroba??? Tak wogole to przed zatruciem wszystko szlo bardzo dobrze po ostatnim zwiekszeniu bilansu przez tydzien waga skoczyla mi o kilogram. Pozdro
Szukalme info na temat soku z aronii ale nie znalazlem zadowalajacych mnie informacji. Dlatego mam pytanko czy moge go pic codziennie w duzych ilosciach bo czasami mam juz dosc picia caly czas zimnej wody. A z tego co slyszalem i czytalem herbata zielona jak i czarna jest do dupy. Jak traktowac ten sok tak jak kazdy inny czyi max szklanka dziennie wliczone do bilansu czy raczej sytuacja przedstawia sie inaczej??? Dodam, ze sok jest wlasnej roboty.
wliczaj sok normalnie do bilansu tak jak każdy inny posiłek/napój
poza tym herbata zielona nie jest do dupy. Czarna owszem jest.
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -
1266111680000
dnos
Wysłana - 15 lutego 2010 22:44
Pamietam jak kiedys s.p.m.a prowadzil rozmowe na temat zielonej herbaty z jakims gosciem ale nie moge znalesc tego tematu, ale mniejsza o to. Padla tam wypowiedz, ze zielona herbata zawiera fluor i wyplukuje witaminy z organizmy wiec jest nawet gorsza od czarnej, dlatego tez pytam. A odnosnie tego soku jak mam policzyc bilans dla jednej lyzki stolowej, ma ktos jakies info??
Ostatnio tez po zatruciu wrocilem do diety ale zauwazylem kilka jak dla mnie dziwnych rzeczy. Po pierwsze nie daje rady zjesc tego co wczesniej, a waze wiecej. Czy to normalne?? Jakie tez sa skutki popijania lub picia zaraz po posilku??