Siema. s.m.p.a jesli ci sie jeszcze nie znudzily moje ciagle pytani to prosze o kilka odpowiedzi. Odkad zaczalem diete moja waga ciagle w stoi w punkcie zero, tylko przez swieta udalo mi sie zlapac 2kg no i jakos ich jeszcze nie stracilem:) Dziwi mnie tylko jedno przed podkreceniem diety waga ciagle trzymala sie na zero teraz podkrecilem i dalej na zero... Troche mnie to dziwi bo jesli teraz jest na zero to wtedy powinno spadac.:P Wydaje mi sie, ze z sila tez nie jest najlepiej, a to chyba zalezne od tego, ze ciagle stoje w miejscu:( Jest tylko jedna rzecz, ktora sie zmienila zarys mojej sylwetki widze zmiany i to mnie cieszy. W bicu doszlo mi 2cm i to tez jest dziwne bo przeciez waga nie ruszyla. s.m.p.a i reszta jakie macie propozycje???
rekompozycje robisz przez przypadek jeśli przysżło w bicu siła też powinna przyjść powinieneś się cieszyć jeśli koniecznie chesz masę zwiększaj dalej aż osiagniesz upragnione kg
Czyli jednym slowem ja nie musze tak szybko lapac tych kilogramow i wszystko idzie w dobrym kierunku??? S.m.p.a jesli mozesz to rzuc jeszcze jakis ciekawy art odnosnie tej rekompozycji to sobie poczytam:) Pozdrawima i dzieki wielkie za czas, ktory mi poswiecasz;)
Z tego co ja tutaj wyczytalem to bardzo ciezki proces i trudny do osiagniecia bez konkretnej wiedzy... Ale wydaje mi sie, ze wlasnie u mnie ma to miejsce, a organizm odbudowuje stacone miesnie po rygorystycznej diecie. Kiedy to spalilem cale miesnie przez wlasna niewiedze dlatego teraz staram sie duzo czytac i pytac:) A i jeszcze jedno mam cos takie, ze po pierwszych dniach diety bylem najedzony/pelny jednak z czasem wieczorami zaczynalem byc glodny. Po zwiekszeniu bilansu znow obserwuje cos podobnego:)
Dobra to zostaje przy obecnym bilansie i obserwuje:) s.m.p.a jestes dla mnie jak Master Yoda wiec mysle, ze z twoimi radami na pewno z czasem osiagne zamierzone cele:D
Od wczoraj zaczal mi sie tydzien przerwy od silowni(jade treningem robimy forme na lato) i zastanawiam sie czy juz od dzisiaj podbic bilans czy przez ten tydzien regeneracji pojechac na takim jak jest?? I jak wogole wplynie na moj organizm taki odpoczynek??
jeśli jest Ci potrzeby zregenerujesz się unikał bym ww prostych i stawiał tylko na te z niskim ig posiłki tłuszczowo białkowe najlepiej żeby przeważały bilans lekko na plus lub zero lub odpocznij i nie licz