Jak wyglada sytuacja z grilowanie, bo zamiezam sobie przywiesc grill elektryczny i przygotowywac na nim potrawy(w sumie to tylko rybe)??? Czytalem troche to wywnioskowalem, ze nie jest takie zle i jest zaraz po gotowaniu. A co wy o tym sadzicie?? Jak jest z ryba o nazwie Tilapia, bo nie moge znalesc o niej praktycznie rzadnych informacji, tylko jakies polowiczne. Mozna jesc??
No to lux jak tak z tym grillem:D A ryba out jak tak:) Jeszcze pytanko na temat oliwy: czy moge wypic cale dzienne zapotrzebowanie,np. na sniadanie czy lepiej rozlozyc to w czasie?? Jesli na kolacje mam serek wiejski, a jest to moj posilek potreningowy musze tak pozmieniac, zeby po trenie i przed byly ww i bialka, nawet jesli jest kolacja. Tak?
Witam. Czasami zdarza sie tak, ze aby jesc co 3-4 godziny posilek przed treningowy wypada mi o 16, a sam trening juz o 20. Czy 4h to nie za duza roznica??? Dorzucic cos jeszcze, moze dam ryz z cycem, a po trenie wtedy tylko banany?? Czy lepiej nic nie zmieniac i zjesc porzadny posilek po treningu??
No wlasnie mysle jeszcze o zwiekszeniu bilansu tylko nie wiem co dodac bialka/tluszcz/wegle, bo obecnie po tygodniu tez waga sie nic nie rusza.Efekty wizualne sa na plus. I teraz nie wiem czy jeszcze poczekac czy juz dorzucac. Obecnie bilans 2,5g bialka 1,5g tluszcze 5,4 wegle. Co ty o tym sadzisz s.p.m.a??
Same zdrowe tluszcze to chyba znajde tylko w oliwie i tranie. Wiec proponujesz wrzucic jeszcze miedzy posilkami jakies 20ml oliwy?? Wtedy wyjdzie mi 2,5g bialka 1,8g tluszcze 5,4 wegli. Ja osobiscie to myslalem, zeby jeszcze jakis posilek dorzucic, a kolacje przesunac tak na 30 minut przed snem.