1.Czytałem kilka postów na temat żucia gumy ale są dość stare i nie wiem czy aktualne. Dlatego jak to jest mozna zuc gume czy nie bardzo?? 2. Jak to jest z sola?? Mozna uzywac do kazdego posilku czy raczej uwazac?? Pozdrawiam
1. Gumę żuje tylko sporadycznie, tak dla zabicia czasu w robocie:D 2. Trzymam dietke w 100% dlatego nie ma mowy o żadnych przetworzonych rzeczach wyjątkiem jest chyba tylko kapusta kiszona:D
Siema. Dzisiaj się warzyłem no i chyba mogę być zadowolony kolo 0,5kg na plus:D Od x czasu zastanawiam się nad tym czy można pić wodę gazowaną?? Zawsze chciałem zadać to pytanie ale zapominałem siadając do kompa:P Aha i czy jest jeszcze jakiś dobry pomysł na lepszą regeneracje bo ostatnio nie mogę sobie pozwolić na zbyt długie wylegiwanie się w łóżku... albo może coś na pobudzenie chociaż przed siłownia.
Ps. Tylko nie kawa bo nawet na przymus mi nie przechodzi:D
woda gazowana ok byle nie przed teningiem i nie w trakcie genealnie patrz jak na nią reagujesz niektórzy miewają wzdęcia Na pobudzenie możesz kupić tabletki z guaraną lub kofeiną i spożywać w awaryjnych wyjściach.