Hello:D Zauwazylem, ze po brokulach strasznie mnie pompuje(ogolnie po kazdych warzywach) i teraz sie zastanawiam czy go sobie odpuscic czy moze jem za duze porcje w jednym posilku(jakies 150g-200g)??? Mysle tez nad tym aby dorzucic jakies 30min aerobow dziennie, poniewac chcialbym szybciej uwidocznic miesnie na brzuchu:D Ale wtedy bilans musialbym podbic o jakies 1000kcal kalorii. Obecnie przez te 2 tygodnie(mijaja w niedziele) utrzymywalem cos takiego 2,5g bialka 1,6g tluszczy, 5,8g wegli. Niby bilans zerowy a schudlem jakies 0,5kg. Teraz jaki bilans przy dorzuceniu aerobow musialbym dac zeby masa sie ruszyla??
Zobacze co bedzie jak zjem troche mniej. To tak po zatruciu, o ktorym pisalem kilka postow wczesniej, wrocilem do bilansu zerowego, ktory bede utrzymywal do niedzieli. Od poniedzialku chcialbym ruszyc z dodatnim bilansem aby znow budowac mase. Mysle tez aby od tego momentu dorzucic aeroby, zeby szybciej uwidocznic miesnie brzucha, poniewaz nie jestem z niego zadowolony. I tutaj pytanie o ile bede musial zwiekszyc bilans, zeby cos ruszylo i czy wogole te aeroby to dobry pomysl??
2,7g bialka 1,7g tluszczu 6,1g wegli. Przy takim bilansie roslem (1tydzien--->1kg tyle zdarzylem zrobic przed zatruciem). Ale dreczy mnie teraz pytani czy jak dam aeroby to ten bilans nie bedzie za maly?
Siemano. Od jutra zaczynam budowani masy i ciagle dreczy mnie pytanie jaki bilans bedzie odpowiedni. Przy taki bilansie, (2,7g bialka, 1,7g tluszczy, 6,1g ww) przed zatruciem udalo mi sie zrobic 1kg wagi. Ale wydaje mi sie, ze czesc z tego odlozyla sie na brzuchu. Dlatego myslalem o tym, zeby troche zmniejszczyc ww a dodac tluszczu... Co ty o tym sadzisz s.m.p.a i jaki bilans bys proponowal??
Aha co oprocz wloskich jest dobrym zrodlem tluszczy nasyconych i czy moge dodac miod na stale do sniadania???
Nie no ten bilans co mi podrzuciles to raczej na redukcje:P Przez 2 tygodnie jade na czyms takim 2,6g bialka 1,6g tluszczy 5,9g ww i waga ani drgnie:) A i sory faktycznie pomylilem sie wloskie to wielonasyceniowe:D A co jeszcze na temat tego miodu??
PS. Uwazasz, ze zalozenie dziennika dla poczatkujacych to dobry pomysl?? Caly czas o tym mysle ale troche sie boje reakcji ludzi:P