Apetyt to wydaje mi sie, ze mam ale nie smakuje mi te same jedzenie co przed zatruciem. Mam straszna ochote na rzeczy slodke i jakies bulki. Jeszcze sprawa odnosnie wody, zalecane jest picie 3-4 litrow dziennie ale ja przy takiej ilosci czuje sie strasznie napompowany i ciezki, dlatego mysle zeby troche ograniczyc plyny tak do 2 litrow moze wtedy bedzie lepiej.
spokojnie możesz pić tyle przyjdzie okres letni na pewno się to zmieni. Skoro byłeś chory mogłeś zmienić trochę nawyki przywykniesz zobaczysz dawaj ww tylko o niskim ig
Najwazniejsze jest zebym jadl co 2-3h czy zebym jadl codziennie o tych smaych godzinach. A jest to dla mnie pewnego rodzaju problem, poniewaz czasami mam zajecia o 11-12 i nie ma sensu zebym sie zrywal o 6:30 jesc sniadanie. Jak to wyglada?
ważne jest żeby jeść co 2,5, 3 godziny, wiadomo że lepiej mieć pory posiłków podobne każdego dnia ale tak naprawdę mało który student może sobie na to pozwolić.
1266493900000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 18 lutego 2010 12:55
nie wstawaj na jedzenie poczekaj aż się organizm zregeneruje i zacznij jeśc pozdr
Witam. No i wszystko wrocilo do normy znow mam straszny apetyt moglbym zjjesc konia z kopytami:D Ale przy obecnej diecie bilans znow mi wychodzi na 0 zastanawiam sie ile to tak utrzymywac, 2 tyg wystarczy czy mzoe za duzo?? Dodam, ze po chorobie jadlem strasznie duzo i to przewaznie smieci bo chialem dac odpoczac mojemu organizmowi i rodzinie bo siedzieli mi na glowie, ze to przez te moje diety:P No i troche podlalo mi brzuch ale naprawde minimalnie, dlatego zastanawiam sie jak dlugo trzymac bilans na 0?? Aha i jak wyglada sprawa z kapusta kiszona, mozna dawac od czasu do czasu??