Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 1805 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odchudzanie
Dlaczego tak trudno spalić tkankę tłuszczową 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Dlaczego tak trudno spalić tkankę tłuszczową"   

Carenn
 Wysłana - 1 styczeń 2008 12:44        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam serdecznie
Jestem na formu po raz pierwszy, mimo, że
czytałam dokładnie niektóre porady nie znalazłam odpowiedzi na swoje pytanie. Albo coś przeoczyłam. Ale może ktoś z również boryka się z taką sprawą jak ja. A chodzi o to, iż ćwicząc intensywnie i regularnie, od dwóch miesięcy bez przerwy(basen-2 razy w tygodniu, siłownia co drugi dzień-czas całkowity 2 godziny, aerobik 2 razy na tydzień, bardzo dużo spaceruje)i przyjmując L-karnityne, Thyrotherm,oraz HMMB, będąc na diecie 1200 kalorii,nie mogę spalić swojej tkanki tłuszczowej,natomiast mięśnie jak najbardziej szybko się rozwijają, bardzo wzrosła mi wydolność i wytrzymałość, są zwiększane ciężary i to znacznie.
Czy jest możliwe, aby to była wina przemiany materii, która nie jest imponująca, czy czegoś innego? Ponieważ nie chcę zacząć produkować męskich hormonów:)a mam do tego genetycznie predyspozycje, a zaczynam się bać, że nigdy nie osiągne swojego celu jakim jest uzyskanie szczupłej, ale nie przećwiczonej sylwetki. Ważę obecnie 68 kg przy wzroście 1.67. Z góry dziękuję za odpowiedź. Lub wskazówkę jakiego spalacza tluszczu, ale takiego naprawdę skutecznego mogę używać, jestem zdrowa.

przyznaj SOG'a

Michal29
 Wysłana - 1 styczeń 2008 12:56      [zgłoszenie]

to coś mało czytałąś jest pełno takich tematów przeczytaj
[http://www.sfd.pl/Chcesz_schudnac_%2D_przeczytaj%21-t186031.html]
TU masz suple:
[http://www.sfd.pl/Zestawienie_Suplement%C3%B3w_Pobudzaj%C4%85cych-t283785.html]

pozatym sory ale mineło dopiero 2 miesiące jak piszesz od chwili rozpoczęcia twoich ćwiczeń chyba nie spodziewasz się cudów ( sama piszesz że masz słabą genetykę) znawcą nie jestem ale na moje oko za mało kcal. Więcej masz w wyszukiwarce :[http://www.sfd.pl/search.asp] wystarczy wpisać tak jak w google

- Panie doktorze nie pale, nie pije, nie cpam, nie koksuje, jak dlugo bede zyl?
- a Po co ?

przyznaj SOG'a

Carenn
 Wysłana - 1 styczeń 2008 13:26      [zgłoszenie]

Dziękuję ci za linki, zaraz dokładnie poczytam,
to znaczy ja ćwiczyłam wcześniej tyle, że w domu się katowałam i
regularnie chodziłam na basen. Tylko po prostu od dwóch miesięcy
dołożyłam siłownie. Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam

przyznaj SOG'a

Carenn
 Wysłana - 1 styczeń 2008 13:30      [zgłoszenie]

a i jeszcze aneksik, miałeś rację, w tych linkach są wszystkie
niezbędne ingormacje, serdecznie dzięki, wszystkiego dobrego w Nowym roczku

przyznaj SOG'a

pr3z3s
 Wysłana - 1 styczeń 2008 14:16      [zgłoszenie]

czyli? za mało jadłaś?

'tak wygląda chamstwo, jak się dorwie do szmalu'

przyznaj SOG'a

Carenn
 Wysłana - 1 styczeń 2008 14:54      [zgłoszenie]

Za mało? To ciekawe bo mogłabym jeść jeszcze mniej, ja weszłam
w taki program treningowy i bywa tak, że cały dzień nie odczuwam głodu. Ale skoro za mało jem i dlatego nie mam przemiany materii odpowiedniej, to będę jadła więcej. Może wtedy coś się zacznie dziać. Pytałam w sklepie z odżywkami i powiedziano mi, że jeśli stanęła mi przemiana materii i nie mogę spalić tkanki tłuszczowej mimo katorżniczych ćwiczeń mam brać aminokwasy. Własnie jutro chce je kupić. Dziękuję, rozumiem, więcej jeść:)

przyznaj SOG'a

Carenn
 Wysłana - 1 styczeń 2008 15:05      [zgłoszenie]

Acha i rozumiem wszystkie zasady, przeczytałam po dwa razy artykuły o odchudzaniu i odpowiednich treningach i że należy dostarczać białko etc. wszystko to rozumiem. Tyle, że nie wiem jak to zrobić, aby więcej jeść, kiedy nie mam apetytu. A mam energię do ćwiczeń. Doszło do tego, że jem same gotowane warzywa, kaszę gryczaną i mięso sojowe. A gdy np ostatnio zasłabłam po siłowni i chciałam zjeść baton z różnych orzeszków i bakali to nie mogłam go przełknąć. To pewnie jakiś jadłowstręt. Ale np mogę pić dużo soku pomidorowego:). Tylko przedziwne jest, że ja nie chudne! Pamiętam, że szybko chudłam gdy nic kompletnie nie jadłam, ale to było dawno i uważam, że to było nie rozsądne.

przyznaj SOG'a

Michal29
 Wysłana - 1 styczeń 2008 15:12      [zgłoszenie]

kup sobie witamine b12 ( zwiększa apetyt ponoć) głodówką nic nie załatwisz. znalazłem tu temat dla ciebie:[http://www.sfd.pl/Odchudzanie%2Ddla_kobiet-t64042.html]

- Panie doktorze nie pale, nie pije, nie cpam, nie koksuje, jak dlugo bede zyl?
- a Po co ?

przyznaj SOG'a

pr3z3s
 Wysłana - 1 styczeń 2008 17:36      [zgłoszenie]

nie wiem czy za mało jesz napisałaś, że wszystko już jest jasne, to chciałem poznać przyczynę, z powodu ktorej nie palisz tłuszczu.

pzdr

'tak wygląda chamstwo, jak się dorwie do szmalu'

przyznaj SOG'a

Carenn
 Wysłana - 3 styczeń 2008 10:30      [zgłoszenie]

Dziękuję za zainteresowanie moim problemem, ale ja sama nie wiem
dlaczego nie spalam tłuszczu. Może po prostu z wiekiem metabolizm
u kobiety powolnieje. W każdym bądź razie postanowiłam zgodnie ze wskazówkami jakie dostałam na forum, więcej jeść. Sama jestem ciekawa, czemu tak się dzieje. A moje ciało stało się rzadkie, i tak sobie myślę aby je zagęścić to może co powinnam jeść, bo ćwiczyć ćwiczę, wytrwałość do tego mam. Ale własnie ciało mnie przeraża.

przyznaj SOG'a

chwilowy
 Wysłana - 3 styczeń 2008 10:42      [zgłoszenie]

Doszło do tego, że jem same gotowane warzywa, kaszę gryczaną i mięso sojowe.

no, ciezko by bylo odzywiac sie gorzej - owszem, da sie, ale trzeba sie sporo nameczyc, zeby bylo jeszcze gorzej.

jesli przeczytalas linki i podwieszone posty, to mam nadzieje ze wiesz juz o co chodzi?

a to " mieso sojowe"? - usmialem sie z tego okreslenia, heh.

chwilowy

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dlaczego tak trudno spalić tkankę tłuszczową

Strony: 1 2

<< redukcja tkanki tłuszczowej-sportowiec / Narzędzie do pomiaru %BF >>

Podobne: Da sie tak schudnac? | Schudłem w 2 tygodnie 4 kilo i styraciłem 17 kg na klate! Dlaczego | Co i jak jeść? Dlaczego jest to takie ważne? | Mam pytanie o tkanke tłuszczową | Jak skutecznie spalić tłuszcz nie paląc mięśni? | Jakiś taki duży brzuch :/

Warto przeczytać: w szklance miesci sie 100 | kreatynia bez przerwy | iniekcja w tluszcz | iniekcia w tkanke | wiecej cm w bicepsie | thyrotherm pn | jaka muzyka na silce | prolo w aptece | ystem protein 80 | jakie mono + cp | miele | 12 tys | prymat | sosy torebka | redukcja masie | klata duza | odzywki kreatyny | jak stosowac hydroxycut hardcore | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL