Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 557 razy
słowa kluczowe: dlaczego 
Autor

Dlaczego tak??

Dees

Wysłana - 09 sierpnia 2005 04:09    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam serdecznie,

Tutaj kolejny problemik mam, otoz juz trenuje ladnych pare miesiecy na silowni, od cholery treningów w domu, breakdance do tego i cholera jasna ni koija nie moge dwóch rzeczy zlikwidowac u siebie, otóz na zdjeciu są obie przypadłosci...

DLaczego taka klata wklesnieta jest ?;/.

I dlaczego tak gorne miesnie brzucha mi odstaja jakby razem z rzebrami... :/.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 sierpnia 2005 04:14 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Dees

Wysłana - 09 sierpnia 2005 04:14    Edytuj Cytuj

Bez pomalowania aby lepiej było widac...

D_LUNDI

Wysłana - 09 sierpnia 2005 06:51    Edytuj Cytuj
wklęśnięta klata to sprawa genetyki i budowy ciała. Każdy ma jakieś niedoskonałości, jeżeli chodzi o mięśnie, czy elementy naszego ciała. Tego raczej się nie zmieni, nie mamy bowiem na to wpływu. A jeżeli chodzi o mięśnie brzucha, to nie widzę w nich nic złego. Piszesz, że odstają Ci górne mięśnie brzucha... One wcale nie odstają, tylko po prostu nabrały kształtu i uwypukliły się.

Dees

Wysłana - 09 sierpnia 2005 08:22    Edytuj Cytuj
Ale popatrz krcze, ze jednak odstaja i jakby one sie wciaz chowaja za zebrami... Bo jak dotkniesz to jest miekkie, bo miesnie i lekkowyzej odrazu kosc od zeber;/. - To jezeli codzi o brzuchol...

A klatka.,.. Cos musi na to byc, bo ten dolek trzeba jakos 'zatkac' Qrde no, poczekam jeszcze na opinie innych :).

Don Garcia

Wysłana - 09 sierpnia 2005 09:35    Edytuj Cytuj
No cóż każdy ma jakieś niedoskonałości. A co do tego brzucha to może go mocno trenowałeś bo jak wiadomo mięsnie rosną , tak samo jest z mięsniami brzucha może urosły A co do klatki to jak nabierzesz masy to napewno to bedzie lepiej wyglądac. Pozdrawiam

Zmieniony przez - Don Garcia w dniu 2005-08-09 09:35:41

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.

pozdrawiam
Ekspert -

Dees

Wysłana - 09 sierpnia 2005 14:49    Edytuj Cytuj
No dzieki za odpowiedz .
Ale qrde no :((, jednak cos z tymi miesniami mysle, ze jest nie tak, bo przeciez normalnie wychodza, a nie chowaja sie jakby za zebra :/.
Klatke rozbudowywac? :/, qrde, ale co nie powinno byc na tyle ile ja trenuje :/ i jeszcze tak ;/.

Dees

Wysłana - 11 sierpnia 2005 01:42    Edytuj Cytuj
Moge sie przypomniec? ;/

DaroNigga

Wysłana - 11 sierpnia 2005 02:47    Edytuj Cytuj
stariiiiiii,nie popadaj w kopleksy...poprostu rob tak jak koledzy wyzej napisali bedzie dobrze!;)pozdro

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.