Temat: Treść:
Autor

Dlaczego Fedor nie ma "rzeźby"

fidelloz

Wysłana - 16 marca 2010 21:54    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Cześć,

Dzis głupie pytania chodą mi po glowie.

DLatczego Fedor biegajac dziennie ponad 20km, robiac mnostwo interwalow i aerobów wyglada jak piwosz?

Czy jest to kwestia diety? Ze oprocz mega wysiłku zjada karkowkę z frytkami, albo inne wysoko kaloryczne posilki?

Czytalem gdzie indziej ze Michael Phellps zjada dziennie 7 000 kcal. Zobaczcie jednak jak on wyglada.

A co do MMA, widze taka tendencje ,ze kazdy cwiczacy, po pewnym czasie chudnie i docelowo zmierza do takiej sylwetki jak np Forrest Griffin czy Anderson Sivla,czyli chudy umiesniony.

W boksie czy w zapasach (Rulon Gardner , czy np Riddick Bowe) tez sa grubasy, ale moze to wynika bardziej z faktu, ze wboksie zawodnicy "przygotowuja sie dopiero przed walka do walki" i nie sa w formie caly sezon?

Temat z pozoru glupi, ale bardzo mnie to interesuje :)

www.crossfit.pl - pierwszy w polsce portal poswiecony tematyce crossfit, interwały, tabata- zapraszam.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 marca 2010 22:01 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

spidziu065

Wysłana - 16 marca 2010 22:01    Edytuj Cytuj
Dołączam się do pytania bo Fedor bardziej mi przypomina sprzedawce z mięsnego niz czołowego zawodnika mma

Pomogłem? Daj Soga

Jodan

Wysłana - 16 marca 2010 22:07    Edytuj Cytuj
Może dlatego, że nie musi ładnie wyglądac żeby zarabiać, więc nie robi rzeźby, tylko siłę, wytrzymałość itd

Zmieniony przez - Jodan w dniu 2010-03-16 22:08:01

_Cyran_

Wysłana - 16 marca 2010 22:13    Edytuj Cytuj
fidelloz a widziałeś grubego bokser w innej wadze niż HW? bo ja nie, to samo w mma, jeżeli nie ma górnego limitu to nie musisz mieć całej wagi w mięśniach, zresztą jak pokazuje praktyka wygląd nie koniecznie idzie w parze z formą...

wysiadam z mazdy, zaraz zobaczysz gwiazdy

chamakolej

Wysłana - 16 marca 2010 22:14    Edytuj Cytuj
Pewnie jest to kwestia diety. Na filmiku jak pił wódkę z igorem to mieli ładnie stół zastawiony więc pewnie sobie chłopak nie żałuje bo i po co ^^

Showcase

Wysłana - 16 marca 2010 22:25    Edytuj Cytuj
no wiecie... nie ma co porównywać Fedzia do Overeema jesli chodzi o wygląd ale imo jeśli taka "masa" mu odpowiada i spełnia swoje zadanie to czemu ma to tak nie wyglądać ? jeden woli tak inni inaczej imo zależny od człowieka w czym czuje się najlepiej. a z drugiej strony pewnie diety tez nie trzyma

Zmieniony przez - Showcase w dniu 2010-03-16 22:27:37

SiwYbks

Wysłana - 16 marca 2010 22:36    Edytuj Cytuj
bo ma mase proste:)
Znawca -

Dziemian

Wysłana - 16 marca 2010 22:42    Edytuj Cytuj
Fedor mimo swojego wyglądu i tak ma ogromną siłe ;), a jego wygląd pewnie też jest troche zależny od genetyki, poprostu tak już musi wyglądać i tyle.

Tankowiec

Wysłana - 16 marca 2010 22:56    Edytuj  Cytuj
bo ma bić po ryju a nie wyglądać proste proste

Tylko Umarli widzieli koniec wojny... Ci co przeżyli, nie zobaczyli..

lord raV

Wysłana - 16 marca 2010 23:03    Edytuj Cytuj
Mało który HW jest wyrzeźbiony
Znawca -

fidelloz

Wysłana - 16 marca 2010 23:16    Edytuj Cytuj
Otrzymuje odpowiedzi nieinteresuje mnie czy Fedor chce miec rzezbe czy nie. Chodzi o to ze "rzezba" powinna sie pojawic u niego automatycznie przy takim wysilku i ilosci aero/interwalow/i treningow.

www.crossfit.pl - pierwszy w polsce portal poswiecony tematyce crossfit, interwały, tabata- zapraszam.

Odpowiedzi jest na 13 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dlaczego Fedor nie ma "rzeźby"

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.