A czy mogę gdzieś w tym dziale zamieścic planowane cwiczenia oraz dietę? Chciałbym ułożyc coś dla siebie, ale potrzebuję rad i wskazówek co zmienic, na co zmienic...
Bóg o mnie zapomniał, a diabeł się mnie boi.
1247475868000
Skalar.
Wysłana - 13 lipca 2009 11:09
Nowy temat załóż i tam wrzuć, jak będzie za dużo błędów to temat leci.
If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects. Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -
1247476142000
Bianluk
Wysłana - 13 lipca 2009 13:51
Sorry że tak zawracam głowę, ale kompletnie nie wiem, np jak liczyc kalorie np w zupie grochowej...czytałem że "wywary" z roślin strączkowych dobrze dodac do diety, tylko nie wiem jak to liczyc.
Bóg o mnie zapomniał, a diabeł się mnie boi.
1247485870000
Skalar.
Wysłana - 13 lipca 2009 15:58
Skoro takie pytania zadajesz to jeszcze nie układaj diety, czytaj czytaj, lepiej wystartować wolniej a bez falstartu
If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects. Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -
1247493528000
saka1madaf
Wysłana - 31 sierpnia 2009 11:40
Witam Czytam te posty, ale juz sie pogubiłem od tego wszystkiego, te wszystkie linki i wogóle. Mam 22 lata, 190 cm wzrostu, i 102 kg wagi!!!!!! Mój lekarz rodzinny powiedzia, że jak bede w takim tempie szedł to 30 nie dożyje, mam podwyższone ciśnienie. Chodze codziennie na silownie, mam zamiar zaczac biegac codziennie o 7 rano po 30 minut. Moim probleme jest dieta. którą sobie układałem i która nie przynosi żadnych efektów. Musze schudnac chociaz z 15 kg. Moja dieta wyglada tak. 1 posiłek rano: 3 kromki chleba razowego, deliaktnie posmarowane masłem, 3 plastry chudej szyneczki no i na to pomidorka. 2 posiłek 3 godziny pozniej: ze 2 owoce (jabłka lub brzoskwinie) 3 posiłek (obiad) też ok. po 3 godzinach od 2 posiłku: sałatka warzywna z podmidorow sałaty ogorka, piersi gotowanej, troche sosu salatkowego i kapeczka oleju roslinnego. Po obiedzie ide na trening godzinny. Po treningu 4 posiłek też jakiś owoc. Wcześniej piłem bardzo dużo piwa ( 3-5 dziennie) teraz z niego zrezygnowałem. Co mam robic zeby byly jakies efekty. Prosze o pomoc, i tylko prosze mi nie pisac ze wszystko pisze na gorze, bo probuje caly czas sobie sam ukladac to diete ale na nic to nie wychodzi. Z góry dziekuje i pozdrawiam.