Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 188868 razy
Autor

Dla początkujących

agma29

Wysłana - 12 czerwca 2009 07:42    Edytuj Cytuj
dokladnie trzeba lubiec to co sie ma zamiar robic.ja orbitka uwielbiam,sprawia mi duzo satysfakcjii cwiczenie na nim,no i sa efekty,a z hantelkami hm..........kazdy ma inne preferencje.Powodzenia kingulina

kingulina

Wysłana - 12 czerwca 2009 19:19    Edytuj Cytuj
dzieki agma29
ja to dopiero mam kilosow do zrzucenia... po 2 ciazach waze 92kilo... o rany az ciezko sie to pisze a co dopiero nosi... ;)
smialam sie ze zrobie sobie fotke i wkleje ku przestrodze dla przyszlych mam, ktore nie dbaja o to co wrzucaja do zoladka, ale sie rozmyslilam- ktos moglby sie przestraszyc do tego stopnia ze gotow popasc w anoreksje ;)
pozdrawiam

agma29

Wysłana - 12 czerwca 2009 19:46    Edytuj Cytuj
Spokojnie dasz rade,nic na sile i zbyt szybko.ja po ciazy wazylam 98 i udalo mi sie schudnac.Aczkolwiek przez ostatnie 3 lata tez sie zapuscilam i teraz wreszcie sie opamietalam.W grudniu moja waga jeszcze pokazywala 78 kg.teraz juz pomalutku dochodze do celu ale jeszcze sporo przede mna.mam zamiar dobic do 60kg,czyli jeszcze 6 do zgubienia.marzeniem bedzie 58.Stosowalam po ciazy fajna dietke z ksiazki "jak zmienic sylwetke w 28 dni"sa tam przepisy na kazdy dzien i cwiczonka,ktore swietnie modeluja sylwetke.Polecam.Ciezko ja dostac,bo jest to juz dosc stara ksiazka,Jakby co to podaj maila moge Ci podsylac.Dasz rade.powodzonka

kingulina

Wysłana - 13 czerwca 2009 04:43    Edytuj Cytuj
Pocieszylas mnie, ze udalo Ci sie tak duzo zrzucic. Czasem juz miewam takie doly, ze rycze i moj biedny maz coby mnie pocieszyc kupil mi ostatnio bluzke- jak zobaczylam jak xl mnie opina to tylko mi sie pogorszylo...
pozdrowionka i dzieki za dobre slowa)

kingulina

Wysłana - 13 czerwca 2009 04:44    Edytuj Cytuj
o rany sorki nie wiem jak zrobilam ta k...e
jestem tu nowa i jak widac troszke nie kumata...

Skalar.

Wysłana - 13 czerwca 2009 09:05    Edytuj Cytuj
Edytuj posty ikonką: karteczka z ołówkiem
a ta łok**** to głupota jednak admini i większość modów są za nią:/
Co to zmiany sylwetki w x dni - to zawsze będą rady zazwyczaj nie warte uwagi.

Zmieniony przez - Skalar. w dniu 2009-06-13 09:06:05

If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects.
Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -

kingulina

Wysłana - 13 czerwca 2009 21:39    Edytuj Cytuj

Moj maz ma takie urzadzenie, ale ja nie bardzo wiem jak powinnam cwiczyc coby zbubic tluszcz a nie poszerzyc sie jeszcze (maz cwiczy tylko kregoslup po wypadku)
Czy mozesz doradzic mi jakas serie cwiczen, czy powinnam szukac gdzie indziej?

Zmieniony przez - kingulina w dniu 2009-06-13 21:48:18

Skalar.

Wysłana - 14 czerwca 2009 10:03    Edytuj Cytuj
Trening siłowy jest bardzo dobry na redukcję, rozwój mięśnia prowadzi za sobą większą ilość spalanych kcal.

Ekspert -

Bianluk

Wysłana - 12 lipca 2009 21:11    Edytuj Cytuj
To właśnie to o co mi chodziło. Bo nie wiedziałem czy najpierw zbijac kilogramy i później z czasem cwiczyc, czy połączyc to. Jestem dośc dobrze zbudowany, i nie chcę żeby mnie "rozepchało", chcę po prostu zbic jakieś 10 kg. Lepiej łączyc np. cwiczenia na atlasie i dietę, czy np. areoby i dietę? Ostrą grę w piłkę nożna też mogę zaliczyc do areobów?(w końcu oblatam się jak głupi). Ogólnie to mam problemy ze schudnięciem, mam strasznie wolną przemianę materii, po wypadku waga z 80 kg podskoczyła do 96(wiecie, brak ruchu itp). Zbiłem do 89, ale ostatnio znów podskoczyło do 92:/

Bóg o mnie zapomniał, a diabeł się mnie boi.

Skalar.

Wysłana - 12 lipca 2009 23:27    Edytuj Cytuj
dieta zawsze odpowiednia, racjonalna,
wysiłek fizyczny najlepiej siłowy + aeroby/interwały

Ekspert -

Odpowiedzi jest na 23 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dla początkujących

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.