Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 15500 razy
słowa kluczowe: dieta  warzywna 
Autor

Dieta warzywna

SFD

Wysłana - 23 września 2004 04:56    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Ostatnio w rece wpadła mi ciekawa dieta warzywna. Generalnie trwa ona 3 miesiace i jest podzielona na etapy tygodniowe.

Chodzi w niej o to, aby jeść same wazywa z dodatkami, co tydzien dodając nowe elementy.

1 Tydzien - Warzywa Zielone (z czerwonych tylko rzodkiewki i papryka), przetwory twarogowe do 5% zawartości tłuszczu (twarozki, jogurty naturalne etc), woda niegazowana. Można jeść bez ograniczeń. 1 jajko dziennie. Mozna dodawać sol. Nie wolno innych przypraw.

2 Tydzien - Dodajemy 100-150 gram tunczyka lub piersi z kurczaka (smazonej bez tłuszczu), herbata bez cukru. Pol pomidora dziennie. Reszta tak jak wyzej.

3 Tydzien - Dodajemy wszystkiego rodzaju ryby z patelni lub z grilla i owoce morza bez ograniczeń. Reszta jak w tyg 1.

4 Tydzien - Mieso (cielecina, wolowina, indyk, kurczak ) przygotowane na grilu bez ograniczeń. Reszta jak w tyg 1.

5 Tydzien - Ryby swieze i mrozone, owoce moza, koszone ogorki i kiszona kapusta. Reszta jak w tyg 1

Co najwazniejsze. Zabronione są owoce. Nalezy pic duzo wody.

Co sądzicie o takiej diecie ??. Można jeść ile wlezie i sie chudnie. moja znajoma w 6 tygodni zrzuciła 8 KG bez zadnego treningu itp. Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam.

P.S. Po wiecej info zapraszam na priv. Prosze nie stosować diety, bo jest ona spisana przezemnie z pamieci i nie wiem czy nie pominelem jakiegoś waznego szczegolu (wiec zeby potem nie bylo na mnie). Jak ktos chce to podam namiary do fachowca, oraz zdjecia kartek ktore dostaje sie od niego jako jadłospis na poszczgolne tygodnie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 września 2004 05:55 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

zakrześ

Wysłana - 23 września 2004 05:55    Edytuj Cytuj
wyglada nawet ciekawie

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

qazar ZASŁUŻONY

XPabloX

Wysłana - 23 września 2004 13:26    Edytuj Cytuj
Polecam zamiast tego tzw. Warrior diet(mnóstwo info w sieci nt. jej) w której używa się warzyw i owoców w dużej ilości a przyczynia sie do redukcji tłuszczu. Sam stosuje jej wskazówki i jestem zadowolony. Chyba skrobnę mały artykulik o niej.

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 23 września 2004 15:21    Edytuj Cytuj
skrobnij obaczymy ten system odzywiania
Ekspert -

XPabloX

Wysłana - 24 września 2004 10:06    Edytuj Cytuj

Biniu NUTRIFARM

Wysłana - 24 września 2004 11:17    Edytuj Cytuj
bez urazy :D
z tiny czy czegos takiego ??:D

TWORCA ALTERNATYWNEJ DROGI (i nie tylko) - zaprasza do dzialu NUTRIFARM
i lektury magazynu PERFECT BODY www.perfectbody.pl
Znawca -

SFD

Wysłana - 26 września 2004 04:53    Edytuj Cytuj
Nie. Od lekarza sportowego :]

SFD

Wysłana - 26 września 2004 09:37    Edytuj Cytuj
zero owoców = zubożenie organizmu w witaminy, nie polecam to samozagłada :(((((

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 26 września 2004 10:31    Edytuj Cytuj
nie no dietka do niczego ale jako ciekawostka moze byc
Ekspert -

alek81gdy

Wysłana - 26 września 2004 11:38    Edytuj Cytuj
wszędzie czytam ze owoce surowe nalezy jeść codziennie to najlepsze źródlo witamin

disco - everybody klaszczą

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dieta warzywna

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.