Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 30512 razy
Autor

Dieta węglowodanowa

BijouBiżu

Wysłana - 05 marca 2005 19:03    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Chciała bym zrzucić około 5-7 kg.

7.00 - Tościk z miodem, jogurt;

11.00 - Tościk, owoc;

14.00 - Sos pomidorowy z makaronem,warzywami i indykiem;

17.00 - Owoc;

19.00 - Twarożek/Serek Wiejski/jajo.

Żadnego czerwonego mięsa, cukru i słodyczy.
2x w tygodniu aerobik i 3x lekkie ćwiczenia. No i spacery.

Co o tym sądzicie?

Ukręć życiu głowę...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 marca 2005 19:07 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

miloszmk

Wysłana - 05 marca 2005 19:07    Edytuj Cytuj
w tym miodzie i owocach to pewnie cukru nie ma dieta tragiczna. wyliczone zapotrzebowanie? jak waga? proponuje poczytac posty o odzywianiu a potem dietach redukcyjnych. jak waga?

Student Turystyki i Rekreacji
Znawca -

qazar ZASŁUŻONY

zakrześ

Wysłana - 05 marca 2005 19:12    Edytuj Cytuj
zapraszamy do przeczytania postów podwieszonych
bo tragedia

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

BijouBiżu

Wysłana - 05 marca 2005 19:18    Edytuj Cytuj
No wiecie co! Jest białka tyle ile trzeba 60 kilosowemu potworowi. (wzrost 158)

Właściwie to moja waga się waha: 61-64 nawet w ciągu paru dni, więc przestałam wierzyć kilogramom.

WIEDZIAŁAM, ŻE NIE DOCENICE

Ludzie ile ja sie tego naczytałam. Najpierw byłam na Kwaśniewskiego (właściwie to Atkinsa, a potem mi sie nie chciało liczyć, wiec gładko przeszłam na Kwaśniewskiego), potem białkowa....potem (czyli po pół roku)załamanie, rzucanie sie na jedzenie, wkur**nie, hipoglikemia i stwierdziłam, że trzeba pójść w zupełnie inną stronę. Jestem na Kopenhaskiej (wiem, utwierdzacie się w przekonaniu, że macie do czynienia z półmózgiem ), a po Kopenhaskiej chce to.

Mówiąc cukier miałam na myśli rafinowany, sacharozę. Miód i fruktoza są naturalne, poza tym nie wiem czy łyżeczka miodu to dużo! Bez przesady ludzie!

Dodam, że ma ok.1000 kcal.

Zmieniony przez - BijouBiżu w dniu 2005-03-05 19:23:35

Ukręć życiu głowę...

miloszmk

Wysłana - 05 marca 2005 19:30    Edytuj Cytuj
aaaaaaaaaaaaaa !!! ratuj sie dziewczyno! tylko nie dieta 1000 kcal i jaki 60 kilogramowy potwor? wez sie za lekture tego co jest na tym forum bo tylko tu moze spotkac cie olsnienie i nawrocenie na zdrowy tryb zycia. ratuj swoj organizm poki mozesz. tylko nie 1000kcal bo juz taka jedna w rodzinie mam...

Znawca -

BijouBiżu

Wysłana - 05 marca 2005 19:34    Edytuj Cytuj
Ale wzrost 158! Ja już się próbowałam odchudzać "racjonalnie" i co?? TAAAAAAKIE rozczarowanie i....chociaż powiedzcie co jest złe. I jak wygląda ta pani z dietą 1000 kcal?

Ukręć życiu głowę...

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 05 marca 2005 19:35    Edytuj Cytuj
dziewczyno nie wiem jak to czytalas,ale chyba po lebkach ,poczytaj posty podwieszone bo narazie tragedia
Ekspert -

miloszmk

Wysłana - 05 marca 2005 20:47    Edytuj Cytuj
ta pani z dieta 1000kcla w pewnym momencie juz nie wygladala. kolejny raz powtarzam(y) poczytaj np. post o diecie CKD, a dowiesz sie ze dieta to podsawa ale tez odpowiedni ruch jest potrzebny aby walczyc ze zbednym tluszczykiem.

Znawca -

junior__23

Wysłana - 05 marca 2005 23:52    Edytuj Cytuj
Dieta jest zła jeśli chodzi o dobór skladników, ale uważam, że wybór diety węglowodanowej jest słuszny. Badania potwierdzają, że na diecie węglowodanowej z ograniczoną ilością tłuszczu chudnie się tka samo szybko jak na innych dietach.

PS: Wiem, że zaraz zrobi się burza i adwokaci low-carb mnie "zjadą", ale wszystkie narodowe federacje sportowe i dietetyczne są zgodne co do tego, że w odchudznaiu najkorzystniejsza na dłuższą metę jest dieta wysokowęglowodanowa. Pozdrawiam.

Czy wiesz ile dni pozostało do...?
[http://ile-do.pl]
Ultrabooki
[http://bookowo.pl]
Specjalista -

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 06 marca 2005 11:51    Edytuj Cytuj
Poczytaj posty podwieszone i napisz jeszcze raz diete.

Na dluzsza mete to nic nie jest dobre

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dieta węglowodanowa

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.