Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Dieta redukcyjna porady

Ramboss

Wysłana - 09 marca 2010 23:31    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Chcialbym uzyskac od was ogolnie porady na temat diety na redukcje/ rzezbe czy jak to nazwac...
Chodze na silownie jakis rok i lekko zalalem sie tluszczem... tzn w sumie od zawsze tak mam ale teraz postanowilem to spalic.

Prosze tylko o takie podstawowe rady a nie zjazdy... rady typu ile posilkow dziennie, na co klasc nacisk (np. bialko, weglowodany), jakiej jakosci (warzywa, owoce) Czego unikac (np jakis mies)

Chce po prostu spalic tluszcz, bez tracenia zbyt duzej ilosci masy miesniowej no i bez oslabiania sie.
Dodam ze bede wykonywal podczas treningu duzo aerobow. Tutaj chodzi mi o same odrzywianie jak tu jest zeby bylo key :D Uzyskam od was te rady i dalej juz sobie poradze sam.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 marca 2010 23:36 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Bykup-na

Wysłana - 09 marca 2010 23:36    Edytuj Cytuj
może frytki do tego?

http://www.sfd.pl/Zbi%C3%B3r_link%C3%B3w_dzia%C5%82u_Od%C5%BCywianie-t418003.html
szukanie nie boli, to wszystko tutaj jest!

skream

Wysłana - 09 marca 2010 23:49    Edytuj Cytuj
frytki na redukcji ?

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 10 marca 2010 05:17    Edytuj Cytuj
myślę że to była celowa prowokacja więcej linków o redukcji znajdziesz w dziale odchudzanie
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dieta redukcyjna porady

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.