Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 273 razy
słowa kluczowe: dieta  mase 
Autor

Dieta na mase

RobinHood

Wysłana - 08 września 2010 08:28    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witajcie
Wiem, że jestem tutaj nowy i nie przeczytałem wszytkich podobnych tematów, ale chodzi o to że w ostatnich tygodniach bardzo schudłem. i proszę o pomoc. Może nakreśle całą sytuacje od początku:
Mam 22 lata 186cm wzrostu i 56kg maxymalna waga jaką udało mi się osiągnąć to około 61 kg i było to chyba jakieś 2 miesiące temu. To 61 kg utrzymywałem bardzo długo praktycznie ile bym nie jadł to zawsze wahała się ona o jeden kg to góry lub w dół.
Nie pale, pije jedno max dwa piwa w tyg ostrzejszych alkoholi wogóle nie spożywam. Co do mojej diety jest ona bardzo uboga gdyż po prostu nie mam czasu na sporządzanie posiłków normalny ciepły obiad jadam raz w tyg. A tak to jakieś kanapki tylko żeby zabić głód chociaż z samym głodem też jest ciężko bo po prostu czasem wogóle go nie odczuwam a nie jadłem np nic od rana...
Możecie coś zaproponować? Jakieś odżywki... może jakieś mixowane żarcie żebym mógł jeść dla zabicia czasu po prostu...

Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 września 2010 08:45 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Zielin

Wysłana - 08 września 2010 08:45    Edytuj Cytuj
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie - jesz byle co i mało żeby zabić głód. W tym sporcie tak nic nie osiągniesz. Krok pierwszy zacznij jeść, krok drugi zapoznaj się z tematami podwieszonymi w dziale Odżywianie - dużo Ci wyjaśnią. Powodzenia.

Arnold Schwarzenegger też kiedyś miał 31 cm w bicepsie ... jak się urodził

[http://www.sfd.pl/Melina_u_Zielina__wersja_poprawiona-t637512.html]

Samirek

Wysłana - 08 września 2010 10:00    Edytuj Cytuj
Mialem podobnie jak ty(swego czasu) z tym, ze rano nic nie jadlem i potem np tylko obiad a nawet glodny nie bylem, ale to bylo juz jakis dobry czas temu postanowilem wziasc sie za siebie ulozyc sobie diete dac tu do sprawdzenia i staram sie jej do teraz prezstrzegac + chodze na silownie gdzie mam dobry trening ale mniejsza z tym. No i np w miesiac udalo mi sie ok 3,5/4kg przytyc. No a jesli nie trenujesz nic na silownie to odzywki raczej nie sa ci potrzebne no chyba, ze ew jakis gainer(ale nie chce w blad wprowadzac)

"Nie wszystko co się świeci to jest złoto"
"Trening czyni mistrza bo wiele w tym dobrego"
**Pomoglem ? Daj soga ;)
[[Pomoc poczatkujacym przy diecie [http://www.sfd.pl/Pomoc_dla_poczatkujacych_w_ulozeniu_diety-t638972.html]]]

Zielin

Wysłana - 08 września 2010 11:13    Edytuj Cytuj
Na początku zawsze są szybkie przyrosty.

Arnold Schwarzenegger też kiedyś miał 31 cm w bicepsie ... jak się urodził

[http://www.sfd.pl/Melina_u_Zielina__wersja_poprawiona-t637512.html]

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 08 września 2010 11:54    Edytuj Cytuj
Możesz do diety sprobować dorzucić jakiegoś dobrego gainera ale przede wsyztskim skupic sie na jej ulozeniu i przedstawieniu nam.
Ekspert -

RobinHood

Wysłana - 09 września 2010 10:22    Edytuj Cytuj
Dzięki Panowie... postaram się w weekend poczytać i coś ułożyć :)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.