Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 26863 razy
słowa kluczowe: dieta  rzeźbe 
Autor

Dieta na Rzeźbe ......

Erni12345

Wysłana - 24 stycznia 2006 17:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, znalazłem pewną diete w necie i prosze o ocenienie jej lub napisanie co powinieniem zmienic lub poprawic z góry dzięki , pozdrawiam

Posiłek 1 - 8.00, 12 białek, 1 i 1/4 filiżanki płatków owsianych z cynamonem

Posiłek 2 -11.00, 280g piersi kurzych, 230g słodkich ziemniaków, 1 filiżanka zielonej fasolki szparagowej

Posiłek 3 - 14.00, 230g piersi z indyka, 75g kaszy gryczanej lub 1/2 filiżanki brązowego ryżu z 1/2 filiżanki ciecierzycy lub fasoli, 1 filiżanka brokułów z kalafiorem

Posiłek 4 - 17.00, 1/2 filiżanki proszku proteinowego zmieszanego z 1/4 filiżanki płatków ryżowych lub 1/2 filiżanki białek serwatki zmieszanych z wodą, 230g pieczonych słodkich ziemniaków posypanych cynamonem

Posiłek 5 - 20.00, 280g ryby lub 230g piersi z indyka, 170g ziemniaków, duża porcja surówki (sałata, cebula, pomidory, ogórki, rzodkiewki, pieczarki, zielona papryka) z 3 łyżkami stołowymi beztłuszczowego, niskoweglowodanowego dressingu

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 stycznia 2006 18:40 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Sachem

Wysłana - 24 stycznia 2006 18:40    Edytuj Cytuj
hahaha czy to zart czy po prostu zapomniales dopisac kilku "dosyc" istotnych detali na swoj temat - tj. waga, %BF, treningi, styl zycia itp. itd.

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Ekspert -

Sachem

Wysłana - 24 stycznia 2006 18:42    Edytuj Cytuj
wlasciwie pomijajac nawet wspomniane przeze mnie wyzej detale moge stwierdzic z cala odpowiedzialnoscia, ze dieta jest do dupy

dlaczego? - ano dlatego ze zupelny w niej brak NNKT

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Ekspert -

Sachem

Wysłana - 24 stycznia 2006 18:43    Edytuj Cytuj
zreszta wogule w niej brak tluszczu, ale o ile bez tl nasyconych i jednonienasyconych jakos czlowiek przezyje to bez NNKT nie bardzo

Ekspert -

Charon ZASŁUŻONY

Wysłana - 24 stycznia 2006 19:06    Edytuj Cytuj
Dieta dla koksów. Zawodowych

Beatus, qui prodest, quibus potest
Ekspert -

zakrześ

Wysłana - 24 stycznia 2006 20:09    Edytuj Cytuj
nie no białka to tu niebrak , dieta cos na styl roniego

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

Erni12345

Wysłana - 24 stycznia 2006 20:43    Edytuj Cytuj
dzięki ze mnie zjechaliście no własciwie to ten jeden koles , ja sie na tym wogole nie znam

Erni12345

Wysłana - 24 stycznia 2006 21:03    Edytuj Cytuj
szukałem jakiejs diety , probowałem cos zrobi ale nie wychdziło mi , znalazłem tylko to co wam tu napisałem

Erni12345

Wysłana - 24 stycznia 2006 21:08    Edytuj Cytuj
Sachem taki kozak ?? to zrob mi lepszą

Erni12345

Wysłana - 24 stycznia 2006 21:16    Edytuj Cytuj
no Sachem masz Waga 82kg wzrost 172cm , trenuje 4 razy w tygodniu trening po 2 godziny no i chcem sie zredukowac tkanke i sie wyzeźbic

Grechus

Wysłana - 24 stycznia 2006 21:30    Edytuj Cytuj
Przeczyataj posty podieszone bo na pewno na ich podstawie nie ukladales tej diety. Twoj wybor mozesz sie zdecydowac na:
-CKD wg Qazara
-zbilansowana dieta redukcyjna wg ellisa

----Ręce które leczą----

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dieta na Rzeźbe ......

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.