Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 18146 razy
słowa kluczowe: dieta  kopenhaska 
Autor

Dieta kopenhaska III

Ugf

Wysłana - 03 lipca 2009 16:41    Edytuj Cytuj
No to co, nic nie robić, tylko kontynuować dietę i kiedyś stracę te kg, czy co? Zależy mi bardzo, a zaczęłam właśnie 2 tydzień i mam tylko 7 dni, potem wyjeżdżam na rejs i tam nie mam szans na kontynuację.

Madnes

Wysłana - 04 lipca 2009 21:46    Edytuj Cytuj
befsztyk o ktorym mowimy ma byc smazony ???

kiedy jest mowa, że swiezy owoc to ktory bylby najlepszy, oprocz gerjpfrutu??

tyrymyry

Wysłana - 06 lipca 2009 16:47    Edytuj Cytuj
No a więc dzisiaj jest mój pierwszy dzień kopenhaskiej, kawę z rana przełknęłam i wytrzymałam do 15 bez uczucia głodu, jestem przyzwyczajona do kawy z rana tylko nie czarnej :(. No a więc mam wakacje i postanowiłam zrzucić parę kilo, 5 dni w tygodniu od ok 8:30/9:00 chodzę przez 4 godziny i zaśmiecam skrzynki ulotkami ;). Korzystając z okazji postanowiłam się wziąć za siebie no i `popełnić` tą dietę. Lunch zjadłam o 15 i jadłam przez 40 minut :P w sumie to najadłam się 2 jajkami, pomidorem i smacznie przyprawionego szpinaku. Jakoś po 18 będę jadła obiad, później wychodzę ze znajomymi to poproszę barmankę o zieloną herbatę żeby nie zaczynać 4 litra wody dzisiaj (właśnie jestem w trakcie drugiej 1,5ra litrowej butelki. Lubię wodę mineralną więc nie jest to dla mnie problem zwłaszcza przy takiej temperaturze, no i piję ją z noym magicznym aqua slim haha zobaczymy jakie będą efekt. Zabawną rzeczą jest to że mam zepsutą wagę w domu i za bardzo nie mam jak się zważyć, ale jutro myślę że zważę się u koleżanki, będę wiedziała. No i ofc zmierzę sobie obwód bioder, ud itd. życzcie powodzenia :D Pozdrawiam

Ugf

Wysłana - 06 lipca 2009 18:43    Edytuj Cytuj
Powodzenia :) Ja męczę się do czwartku włącznie. I już umieram, mam dość. Nie to, że głodna jestem, nie to, że się źle czuję, ale muszę coś zjeść co nie jest warzywami, jajkiem itd. :P

tyrymyry

Wysłana - 06 lipca 2009 19:10    Edytuj Cytuj
taaa to jest to, jeszcze mnie ciśnie już dzisiaj bo siostra z podłlym uśmiechem `robię babeczki, będziesz jadła :)` no myślałam, że wrrrrrr >.
to dzisiaj masz 5 dzień, zazdroszczę :D!

Ugf

Wysłana - 06 lipca 2009 22:02    Edytuj Cytuj
5 dzień 2 tygodnia mam jutro, dzisiaj mam 4.

I ja mam tak cały czas, więc wiesz :P Jeszcze sąsiad się żenił w sobotę, więc sobie wyobraź te ciasta itd.

tyrymyry

Wysłana - 07 lipca 2009 14:05    Edytuj Cytuj
dzisiaj po pracy wylądowałam w mc donaldzie XD alel tylko kawa kullturalnie czarna xD. ludzie wredni, strasznie kuszą. za jakieś 30 min czeka mnie kapusta pekińska i mięsko. ciekawe kiedy zacznę świrować. to dopiero drugi dzień, ale obiecałam sobie więc nie zepsuję tego i wytrzymam do końca, boję się tyllko że nic mi to nie da :/. Nie wiem czy na weselu dałabym radę, ale wydaje mi się że tak chociazby pewnie wszyscy kusili :D

Hubaczówka

Wysłana - 08 lipca 2009 15:56    Edytuj Cytuj
proszę Jogera o informację dlaczego lepiej jeść gotowane brokuły a nie surowe. Surowe bardziej mi smakują, ale gdzieś na kopenhaskiej I przeczytałam radę Jogera, że lepsze są gotowane.

jogger

Wysłana - 08 lipca 2009 20:28    Edytuj Cytuj
pakuję wprawdzie walizkę, ale... kwiat brokuła można na surowo, ale warto też zjeść i łodygę (błonnik!!!!) ale jej na surowo to raczej się nie zje . Można gotować brokuła w wąskim garnku 'na stojąco', nie zanurzając w wodzie kwiatu (witaminy nie powędrują do wody).

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -

pestkaaa

Wysłana - 09 lipca 2009 18:36    Edytuj Cytuj
Witam wszystkich:)Jestem na kopenhaskiej 4 dzien i samopoczucie swietne,ale zdarza mi sie czuc kolatania serca.Dosyc niedawno mialam problem z nadczynnoscia tarczycy,czy to moze miec zwiazek?Co mozna na to poradzic?Myslalam o suplementach typu magnez,centrum.Jogger,nie ukrywam,ze na Twojej odpowiedzi najbardziej mi zalezy:)Jesli inni moga wiedziec cos na ten temat lub zdarzylo sie im podobnie,czekam na wiadomosci...Pozdrowinka :)

Odpowiedzi jest na 49 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dieta kopenhaska III

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.