Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 18159 razy
słowa kluczowe: dieta  kopenhaska 
Autor

Dieta kopenhaska III

PiotrasJ

Wysłana - 25 czerwca 2009 11:39    Edytuj Cytuj
Dzięki

jogger

Wysłana - 25 czerwca 2009 16:51    Edytuj Cytuj
Nadwagę mam od niedawna, spowodowaną złym stylem życia, mniejszą ilością sportu, a większą jedzenia i to szczególnie niezdrowych rzeczy. Zastanawiam się czy od razu zaczynać tak drastycznie, czy spróbować inaczej?
Jeśli zaczyna się łagodnie, to wyników długo nie widać co budzi rozczarowanie
Boję się, że po tej diecie waga mi wróci mimo zapewnień tam na niej. Jak bardzo będę musiała się ograniczać po diecie? Ile ćwiczyć itd.?
Jeśli nie będziesz się ograniczać, to oczywiście znów utyjesz. Warto zachować podstawowe zasady diety na codzień, wtedy pojedyncze odstępstwa nie są groźne. Na łąjbie też całymi dniami nie siedzisz w kambuzie chyba że cię zrobią cookiem
pić herbatę odchudzającą?
przeczyszczającą nie
Jak jest napisane - duży kawał mięsa, to jakie to ma być mięso?

najlepsza wołowina, ale może być dowolne, byle niskotłuszczowe. duzy kawał - chodzi o to, żeby zaspokoić głód a nie zapchać się na siłę
I przede wszystkim - czy jak skończę te 13 dni, to mogę potem zrobić tydzień przerwy i znowu zacząć?
Jeśli ci będzie pasowało, nie ma problemu
I jak z ćwiczeniami? Chodzę na siłownię, gdzie robię głównie areoby. Dodatkowo jeszcze jak jest pogoda to rower.
to tylko aeroby, będziesz miała niższą wydolność
Co z tą gumą do żucia? Mam niby nadkwasotę żołądka i z racji tego, że posiadam czasem nieprzyjemny zapach z ust, od lat żuję miętową gumę nałogowo. Czy teraz będę musiała przestać
mięta będzie OK
I zapytam się dokładniej, bo trochę zamotałam wcześniej - czy mogę po tej diecie odżywiać się normalnie, ograniczając (w porównaniu do teraz) fast foody, czy jako, że jest to dieta, to do końca życia będę musiała uważać na to co jem, stosować diety itd?
Jeśli raz się rozepchało komórki tłuszczowe, to zawsze będą w stanie szybko wrócić do poprzednich rozmiarów, niestety to dotyczy wszystkich osób z nadwagą i wszystkich diet

Zmieniony przez - jogger w dniu 2009-06-25 16:57:06

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -

N@tii

Wysłana - 25 czerwca 2009 20:03    Edytuj Cytuj
witam wszystkich dawno tu nie zagladalam, ale widze ze jak zawsze Jooger przeprowadza wszystkich przez dietke POWODZENIA:) ja obecnie jestem na ONZ odchudzanie =na zawolanie i w ciagu 9dni schudlam 3 kg wogole nie czujac glodu, teraz jestem na drugiej turze mam nadzeje ze rowniez dobrze pojdze

pozdrowonka dla wszystkich io POWODZENIA

N@ti

Ugf

Wysłana - 25 czerwca 2009 20:30    Edytuj Cytuj
Jeśli raz się rozepchało komórki tłuszczowe, to zawsze będą w stanie szybko wrócić do poprzednich rozmiarów, niestety to dotyczy wszystkich osób z nadwagą i wszystkich diet

Czyli nawet jeśli nie stosowałabym tej diety, a ot tak schudła - to trochę niezastanowienia i będzie efekt yoyo?

Bardzo dziękuję za odpowiedzi :) Od jutra chyba zaczynam! :)

agi88

Wysłana - 25 czerwca 2009 21:30    Edytuj Cytuj
Jako owoc jaką ilość truskawek mogę zjeść? I jakie części z kurczaka najlepiej ugotować? Bo chyba nie całego...?!

jogger

Wysłana - 26 czerwca 2009 11:30    Edytuj Cytuj
filet

Ekspert -

jogger

Wysłana - 26 czerwca 2009 11:32    Edytuj Cytuj
trochę niezastanowienia i będzie efekt yoyo?
oczywiście

Ekspert -

Ugf

Wysłana - 26 czerwca 2009 22:17    Edytuj Cytuj
To już chyba lepiej być grubym :P Wprowadźmy nową modę :]

1 dzień diety za mną :) Szpinak w takiej formie w jakiej jadłam jest paskudny i ledwo wytrzymałam :P

agi88

Wysłana - 27 czerwca 2009 17:25    Edytuj Cytuj
Czy stosowanie Zelixy lub Meridy będzie miało jakiś wpływ na dietę?

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 27 czerwca 2009 18:01    Edytuj Cytuj
Na dietę niewielki na twoje zdrowie spory, nie jest to optymalna droga do redukcji wagi i chora droga do straty zdrowia, a problem z redukcją tłuszczu tak naprawdę nie jest skomplikowany jakoś szczególnie
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 49 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dieta kopenhaska III

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.