Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 18147 razy
słowa kluczowe: dieta  kopenhaska 
Autor

Dieta kopenhaska III

alohura85

Wysłana - 19 maja 2009 20:20    Edytuj Cytuj
trzeci dzien, samopoczucie u mnie swietne, nie jestem glodna, nawet jak maz jadl przy mnie moje ukochane spaghetti bolognese to nie udalo mu sie narobic mi smaka ;) temperatura oscyluje wokol 37 (wieczorem nawet nieco powyzej), kupilam dzisiaj paski keto-diastix; kolo 15 wynik ++, o 20 +++ wiec chyba niezle. wychodziloby ze to idealna dieta dla mnie, gdyby nie dwa problemy
1. nie moge zasnac. normalnie zasypiam kolo 22, jednak wczoraj i przedwczoraj lezalam, przewracalam sie na bok, czytalam, pilam melise i tak do ok 3 w nocy. bynajmniej nie z glodu, mialam duzo energii i zastanawialam sie czy nie bedzie to wygladac dziwnie jak zaczne np. myc podlogi :P
2. dzisiaj dopadl mnie uporczywy bol glowy, rozwazalam niedocukrzenie (ale czy wtedy bylaby taka ketoza?) ale nie pomogla kostka cukru. poza tym nie bylo mi slabo ani nic w tym stylu. zastanawialam sie czy nie jest to spowodowane wysokim cisnieniem (bol byl wlasnie taki cisnieniowy - jakby glowa miala zaraz peknac), ja bez kawy potrafie miec 160/60 wiec to moze byc to ;) jogger pisales w pierwszej odslonie watku ze bierzesz cos na obnizenie cisnienia, mozesz polecic cos bezpiecznego i bez recepty?

aniak-i

Wysłana - 20 maja 2009 01:15    Edytuj Cytuj
witam:):)
a wiesz ja też tak od 3 dnia małam mega powera:) wstawałam o 3;30-4 rano, albo siedziałam wieczorem:):)wydajnośc 99% - dla mnie to dobrze bo mam prace do napisania:)
Alohura - powodzenia i napisz czy cie ubywa:):):)

sindija

Wysłana - 20 maja 2009 08:17    Edytuj Cytuj
witam:) mam pytanko-czemu w tej diecie nie wolno żuć gumy do żucia, są takie gumy bezcukrowe więc czy ich żucie przeszkadza tej diecie? jeśli tak to dlaczego?:)

alohura85

Wysłana - 20 maja 2009 08:19    Edytuj Cytuj
sindija - rzucie gumy pobudza apetyt, poprzez wydzielanie sliny oraz sokow trawiennych. tak czytałam ;)

sindija

Wysłana - 20 maja 2009 08:48    Edytuj Cytuj
alohura85 - dziękuje za odpisanie, miłego dzionka i powodzenia:)

Zmieniony przez - sindija w dniu 2009-05-20 10:25:53

jogger

Wysłana - 21 maja 2009 11:18    Edytuj Cytuj
cos na obnizenie cisnienia, mozesz polecic cos bezpiecznego i bez recepty?
nalewka z głogu+nalewka z jemioły+nalewka z miłorzębu japońskiego
najlepiej wypijać łyżeczkę - dwie mixa bez rozcieńczania wodą

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -

aniak-i

Wysłana - 26 maja 2009 13:28    Edytuj Cytuj
helo:):)

i jak sie macie odchudzczki????
jak wam idzie?

powodzenia i pozdrawiam

AnnMarin

Wysłana - 26 maja 2009 17:10    Edytuj Cytuj
Witam wszystkich!
Dzisiaj dobiega mój pierwszy dzień diety kopenhaskiej i trochę wykroczyłam poza nią a mianowicie zjadłam (a raczej possałam) dwa bez cukrowe miętowe cukierki niestety palę i trzeba jakoś zabić zapach...i zjadłam trochę ketchupu do befsztyku bo gotuję wyłącznie na parze już nie wiem jak smakują smażone potrawy:D moje pytanie brzmi czy to są duże wykroczenia? Oczywiście zakupiłam dzisiaj magnez, multiwitaminę żeby przypadkiem nie paść po drodze:)

aniak-i

Wysłana - 27 maja 2009 11:12    Edytuj Cytuj
:):0

ja nie jestem zadnym expertem ale zdaje mi sie ze takie dodatki co najwyżej nieco spowolnia ketozę ale i tak schudniesz:):)
ja do befsztyku dodawałam nieco musztardy, do wszystkiego duzo przypraw, i nie jadłam szpinaku ( po 1 razie mocne odruchy wymiotne).
ale wiesz pisze ze nie wolno:)*

N@tii

Wysłana - 27 maja 2009 11:29    Edytuj Cytuj
witam ludziska, na poczatku zycze wszystkim wytrwalosci bo warto, ja skonczylam ta diete jakies 2 tygodnie temu ogolnie schudla 5 kg jak zaczelam jesc normalnie nawet do 1500kcal czasami wiecej przytylam 1 kg a pozniej i tak zrzucilam bez niczego 2kg:) wiec jestem happy, teraz dwa przytylam ale od tygodnia bylam chora siedzialam w domu bez ru hu i znodow sie zajadalam wiec moj grzech:) ale musze to zrzycic::) zatem zycze wytrwalosci i pozdrawim wszystkich :)

N@ti

Odpowiedzi jest na 49 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dieta kopenhaska III

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.