Bardzo proszę o porade czy to może tak być czy raczej coś zmienić.   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 22   Waga: 95   Wzrost: 184   Obwód klatki: -   Obwód ramienia: -   Obwód talii: -   Obwód uda: -   Obwód łydki: -   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -   Aktywność w ciągu dnia: -   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: -   Odżywianie: -   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: -   Stan zdrowia: Zdrowy   Preferowane formy aktywności fizycznej: a6w   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Thermo speed extreme   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak   Stosowane wcześniej diety: nie
Zmieniony przez - KondiSBC w dniu 2010-02-08 15:26:55
Zmieniony przez - KondiSBC w dniu 2010-02-08 15:30:33
nie rób jaj, to nie jest dieta dla zdrowego faceta tylko dla 90 letniego dziadka z zapotrzebowaniem 1200kcal W sumie produkty masz dobre, ale za mało posiłków i za małe ilości. Pod moim postem masz link "podstawy układania diety". Przeczytaj i zobacz jak to powinno wyglądać.
Nie doradzam ludziom leniwym! Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Ekspert -
1265640907000
KondiSBC
Wysłana - 08 lutego 2010 16:29
Mam prośbe tą diete juz ktoś ułożył bogatszą o 4 jajka i dwa posiłki (pierś z kurczaka) jednak mam małą pojemność żołądka i szczerze mam problem z pochłonięciem takiej ilości doradz coś od siebie.I jeszcze jedno przeczytałem kilka artykułów z których wynika że mam duży problem z metabolizmem.Jak to zminić widze że masz doświadczenie i wiedze do tego potrzebną wiec prosze o pomoc.
Zmieniony przez - KondiSBC w dniu 2010-02-08 17:13:11
Podstawa to motywacja.
1265642960000
Morales_37 Zdrowa Kuchnia
Wysłana - 08 lutego 2010 21:00
Jedz mało a często, jeśli masz problemy z pochłanianiem dużych ilości. Musisz zjadać odpowiednią ilość kcal, bo inaczej będzie za mało. Na początek zrób 6 posiłków a nie 4. I rozpisz mi jak widzisz jedzenie tych 6ściu posiłków i będziemy dalej myśleć.
Staraj się zwiększać te ilości, bo to jest bardzo mało. Twaróg 60g to dramat jak dla dorosłego faceta. I nie jedz za dużo pancerników. Tuna możesz od czasu do czasu, ale raczej staraj się wybierać świeże ryby czy mięsa.