Zwracam sie z pomoca o ulozenie diety. Mam 169wzrostu okolo 48kg wagi i 15 lat za 2 miesiace. W te wakacje chce wziasc sie na wzrost i mase, probuje dobic do 180cm i wage z 60kg. Nieznam sie kompletnie na dietach dlatego zwracam sie do was specjalistow z tym problemem. Prosilbym i kompletne zlozenie diety i moze jakies cwieczenia. Wiem, ze sa jakies strony o tym juz itd, ale ja kompletnie tego nierozumiem bo nieczaje sie w tych tematach, poprostu chcialbym miec jakby to powiedziec "na gotowe". Dziekuje z gory i bede naprawde bardzo wdzieczny.
Mam takie w sumie głupie pytanko ... ale mam 15 lat i mam 155 cm wzrostu ... i jestem jesnym z najniższych chłopaków w szkole ... źle się z tym czuje ... wiecei moze co mam jeść, albo co mam robić żeby urosną ...???
Mariuszek z Redy
1119908835000
Damixxx
Wysłana - 28 czerwca 2005 07:35
poprostu czekac
jest jeden cholernie głupi sposób złamać sobie obie nogi jak kosci beda sie zrastać to jest szansa ze 1-2cm wpadnie
Mam takie w sumie głupie pytanko ... ale mam 15 lat i mam 155 cm wzrostu ... i jestem jesnym z najniższych chłopaków w szkole ... źle się z tym czuje ... wiecei moze co mam jeść, albo co mam robić żeby urosną ...???
Czytałem gdzieś, że aby szybciej rosnąć trzeba dużo spać (10h na dobę) w bardzo ciemnym pokoju i pić dodatkowo 2-3 szklanki mleka. Można też przed spaniem zjeść 10 łyżeczek masła orzechowego.
...Impossible is nothing....
1119953773000
domer KULTURYSTYKA.PL
Wysłana - 28 czerwca 2005 13:16
Taa drozdze moze jeszcze i podlewaj sie wodą
Moderator działu Odżywianie
Ekspert -
1119957400000
tomaszw88
Wysłana - 28 czerwca 2005 13:18
jedyne co mozesz zrobic to spozywac odpowiednia ilosc wapnia, ale tak naprawde nie ma zlotego sposobu na zwiekszenie wzrostu