sniadanie i drugi posiłek słabo ale ogólnie nie jest taka zła Fajnie by było gdybyś przekowanał kumpla że na tej diecie na siłce mięśnia mu raczej nie przybędzie Basen ok, a warzywa w diecie gdzie ??
1223151775000
Skalar.
Wysłana - 05 października 2008 00:30
Mimo wszystko siłownia bardzo by pomogła, nawet jeśli nie chodzi mu o mięśnie, to rozpoczęcie treningów bardzo by pomogło w rzuceniu tłuszczy. Spróbuj go przekonać. Ważne jest jak się odżywia, bo jeśli słabo, to pierwsze co powinien zrobić to zmienić nawyki na lepsze, a nie przechodzić na dietę.
If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects. Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -
1223159404000
adzik123
Wysłana - 05 października 2008 09:48
Warzyw nie wypisałem bo wiadomo, że ich do oporu
Skalar - wiem, ale nie ma chłopak czasu. Nie lubi czegoś takiego jak siłownia i nie da rady Chce chodzić na basen i do tego dieta. Niestety głupek myśli też o vinku co mu odradzałem wielokrotnie - no ale niektórym nie przetłumaczysz...
Chodzi mi, czy dieta jest ok?
Co do drugiego posiłku - ma on być tylko "podtrzymaniem" metabolizmu - stąd posiłek taki a nie inny.
edit: mówiąc "nie zależy mu na mięsniach" chodziło mi o to, że nie trzeba zapobiegać katabolizmowi. on po prostu czuje się ociężały i chce jak najwięcej zrzucic. Bo wiadomo - człowiek który chce sylwetki - gubi tłuszcz zachowując mięsnie, on po prostu chce chudnąć
Zmieniony przez - adzik123 w dniu 2008-10-05 09:53:56